7. marraskuuta 2010

Thaimaa 2010 -loma

Tehtiin siis perheen kanssa syyslomalla 10 päivän mittaisen reissun Thaimaan Hua Hiniin, näin jokavuotisena perinteenä :)
Ilma oli taas vaihteeksi erittäin kuuma, mutta vettä tuli paljon.. Sadekaudet ei oo kivoja :<


siskoni Emmi + kaverimme Tinja <3 Kerrankin sain sellaisen suhtnormaalin kuvan, jonka voi julkaista :D Ja siis tällä kaksikollahan on blogi; http://tinjaemmi.blogspot.com/, sekä Tinjalla myös oma: http://tinjato.blogspot.com/. Saa vierailla :D


Apinavuori ja Blue Wawen ranta :) Toi Apinavuori on muuten hirvee paikka. Käytiin siellä viime vuonna, enkä halua toista kertaa. Ensinnäkin se oli liian korkea, ja toiseks siel oli apinoita (hmm.. oli vaikea arvata). Mutta onneks selvittiin hengissä :D


Matkalukemista, oon lukenu ton varmaan 20 kertaa :D Tosi hyvä kirja, suosittelen!


Hua Hin Safari; Adventure Park <3 Siellä oli tollanen ylisöpö tiikerinpentu, jota sai pitää sylissä ja syöttää :3 Se oli ihana, melkein ku joku pehmolelu :D (katsokaa siis tikrua, mä olen niin hehkeä)



Ja kuten tuolla alussa jo mainitsin (kuvistakin varmaan sen näette), isoista vesisateista tuli pikkuinen tulva. Paikoitellen oli polviin asti vettä, onneksi tuolla oli vaan nilkkoihin :S Eihän siitä kauheasti haittaa ollut, mitä nyt vaatteet ja kengät vähän kastu, seuraavana aamuna kaikki vesi oli pois. Melko huvittavaa vain, keskellä katua oli elävä kala! :'D Älkää kysykö miten se sinne on päätynyt, naurettiin vähän siskon kanssa kun se nähtiin.

--
Tänään on ollut aika perussunnuntai, läksyjä ja esitelmiä olis pitäny tehdä muttaaa.. Meillähän oli tänään tosiaan lenkki + reenit, joten nyt oon ihan väsyny :D Hölkättiin joku pari kilsaa jossain Tesoman mettissä (onneks annika osas reitin, ite olin ihan hukassa <3) ja siihe päälle viel tunnin harjottelu salissa pallojen kans.




Muutama kuva eiliseltä :)

xx Henna

2 kommenttia:

Tinja kirjoitti...

voi ei voi ei voi ei! ::D Ihanat!!!!<3
Ja oounoou kävitte eläinsafarilla?<3 ylisöpö tiikeri! oot säki ihan kiva ;D <3<3<3<3

henna kirjoitti...

Joo käytiin, siel oli hienoo :3 ja kiitti!<3<3