5. syyskuuta 2011

kisat 04.09.2011

Eilen siis oli noi kauden ekat kisat, ja koska ilma oli niin hyvä, pystyttiin pitään kisat kentällä! Emmi meni eka Kertulla 90cm, niillä oli hieno rata ja sijoituksena kolmas. Poni pääs radan jälkee melkein tunniks talliin lepäämään, ennenku oli mun vuoro laittaa neiti kuntoon ja suunnata kentälle.
Verkassa Kepa oli lievästi sanoen tahmee; siirty kyllä askellajista toiseen, mutta hitaasti ja muutenki eteneminen vähän laiskahkoa. Alko sit heräilemään siinä vaiheessa kun alettiin ottaan ekoja verkkahyppyjä. Hyppäs tosi kivasti, ja ponnistuspaikatkin osu ihan nappiin. Totesin sit Sofialle, et katotaa vaan, nyt ku sanoin miten hyvin tää menee, niin seuraavaks tulee laamahyppy. Ja niin tulikin!
Olin lähtövuorossa tokana, yllätys yllätys. Tossa videossa ei nyt näy, mutta Kepa kävi ihan kuumana siinä ennen ku lähtömerkki annettiin ja sinkos eteenpäin vihellyksen jälkeen. Ekalla esteellä ei vaihtanut laukkaa, ja piti käydä pieni tahtojen taistelu, että siirrytäänkö raviin ja vaihdetaan laukka :D Tokaan hyppyyn lähti kaukaa, mut pääsin mukaan. Ennen kolmosta, joka oli muuten radan ainoa okseri, hoin itekseni "muista mikä on vitonen, muista se!" Nelonen oli sit sarja, ja vihaan niitä yli kaiken, koska mulla ja Kepalla menee aina askeleet huonosti niille. Nytkin teki ennen a -osaa miniaskeleen, ja hyppäs b -osan liian kaukaa -> kuski myöhästyy hypystä. Esteen jälkeen iski paniikki: apua, mikä se vitonen ny taas olikaan! Muistin sen sit kuitenkin, mut hypättiin ihan reunasta ja pelkäsin et kaadan koko esteen jalallani :D Kutonen meni jees, jonka jälkeen piiiiitkä laukka seiskalle ja siitä samalla linjalla olevalle kasille. Viimenen este oli samanlainen laatikkopysty, kun mitä hypättiin sillon valkussa.
Kokonaisuudessaan rata meni musta hyvin, ja oon ylpee ponista<3 Ärsyttää vaa et ku meil meni noin hyvin, nii sit arvostelu on A.1.0, eli kaikki saman virhepistemäärän saaneet on samalla sijalla -.-

Vahanta Cupin I osakilpailu, luokkana 70cm, arvostelu A.1.0:




Sitten vielä muutamia kuvia (kiitti Emmi ja Miisa!)





Ei kommentteja: