13. huhtikuuta 2012

DEUTSCHLAND + muuta

Pääsiäisenä oltiin tosiaan siellä Saksassa, oli ihan huippua! Käytiin myös Luxemburgissa ja Ranskassa, mutta kaikki yöt oltiin Saksan puolella. Kuvasin itse asiassa suhteellisen vähän, koska järkevänä ihmisenä jätin kameran laturin kotiin! Onneks akku kesti lauantai-iltapäivään asti, joten kauhean paljoa en menettänyt (lähettiin siis takasin Suomeen sunnuntaiaamuna). En kuitenkaan kauheesti ylimäärästä uskaltanu pitää sitä päällä, ja koska meillä oli vuokra-auto jolla liikuttiin, ei kameralle ollut kauheasti käyttöä. No tietysti silloin jos käytiin jossain nähtävyydessä tms. Ja koska kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, laittelen tähän väliin parit kuvat reissusta.

Heidelbergin linna, Neckar (Saksa)


Niederbronn Les-Bains, Ranska


Saarbrücken, Saksa


Remich, Luxemburg


Trier, Saksa

Heti ekana kokonaisena päivänä, eli torstaina kierrettiin ympäri Trieriä ja pistäydyttiin aamupäivällä New Yorkeriin shoppailemaan. Mukaan tarttu reilusti tavaraa, siellä oli jotkut jättialet sopivasti käynnissä. Löysin sieltä muutamia kivoja paitoja, yhden huivin ja sellasen korun, joka tosin ei nyt sattunut kuviin tulemaan mukaan.


Nyt Suomessa ollessa ei oikeestaan oo tapahtunu sen kummempia. Abiristeilylle on nyt ilmottauduttu, pitäs vielä maksaa se ennakkomaksu. Vahantaan tullut 2 uutta hevosta, Friida -niminen puokkitamma ja Nanna -niminen piensuokkitamma (joka tosin lähtee mahd. pian, koska ei osaa yhtään käyttäytyä). Heidi-ope laitto viestiä, että tän viikon su meen valkussa Paavolla kun Paula on kipeenä, saa nähdä kenet sitten jatkossa saan kun Wilman tilanteesta ei kukaan oikeen tiedä mitään.
Tänään kävin Annikan kans Pirkkalan Veskassa, ja Vero Modasta tarttu mukaan ihanaakin ihanemmat persikan väriset farkut! Kuvaa ei tähän hätään ole, koska kameran laturi on jossain, mutta tuutte varmasti jossain vaiheessa näkeen ne kuiteski. Jotenki tuntuu että noista tulee mun seuraavat lempparit ;) Rankan shoppailureissun jälkeen (mun piti ostaa takki, ostinki farkut. Annika etti neuletakkia, sillekin mukaan tarttu vaan farkut) leikittiin teinejä, popitettiin mautossa ihan täysiä musaa ja mentiin mäkkiläskeilemään lietsuun :D Mutta kivaa oli, kiitos siitä<3

Sellasta hevospuolen asiaa vielä, että alan nyt luultavasti vuokraan sitä suokkitammaa! Täytyy vielä jutella porukoiden kanssa maksupolitiikasta (jos niille kävis se, et maksaisin aina puolet, ni en joutuis vararikkoon..), ennenku pääsen ilmottaan ponskin omistajalle. Mutta vaikka joutuisin ite maksaan kokonaan, niin alotan silti, koska se on niin kiva otus :)

3 kommenttia:

Jenskuu kirjoitti...

siis ookko jo käyny kattoo sitä suokkitammaa? ;) oliks se mil tallil?

henna kirjoitti...

Jenni > juu oon käyny, se on sellasella pienellä yksityistallilla :)

Jenskuu kirjoitti...

Minkä nimine?