21. maaliskuuta 2014

Kuvilla leikkimistä

ennen                                                                                        jälkeen

Tänään oli niin tylsää että päädyin leikkimään vähän kuvilla. Nyt melkein kaikki kuvat kovalevyltä on järjestyksessä (menivät sikinsokin sen hajotessa jouluna), enhän mä ahkeroinut sen parissa tänään kuin vain 4 tuntia... Kun se sitten alkoi kyllästyttää, muokkailin muutamia kuvia ihan huvin vuoksi. Tosin gimp - tai koko kone ylipäätään - ei ollut kovinkaan yhteistyöhaluinen joten ihan järkyttävän isoja muokkailuja en jaksanut tehdä, mutta edes vähän. Huomaako noissa jotain eroa?

---
Mun oma kamera on tosiaan edelleen huollossa, joten pahemmin en ole postatakaan jaksanut. Ratsastelut on mennyt viime aikoina ihan hyvin. Itse asiassa mulle vaihtui Wilma valmennukseen <3 Toivottavasti poni nyt pysyy terveenä että päästään kunnolla reenaamaan. Chrisua ja Romiakin oon aina silloin tällöin liikuttanut ja ollut hoitoapuna.

Lisäksi sain työpaikan meidän perhetutun firmasta ja oman auton! Se on minimaalinen Ford Fiesta, mun pikku-Kirppuni (kiitokset nimestä äidille). Vakuutukset maksoikin sitten melkein yhtä paljon kuin auto, joka saatiin tositosi halvalla kun miettii kuinka hyvin se kuitenkin toimii.

Nyt on sitten sekä enkun että matikan uusintakirjoitukset ohi ja oottelen tuloksia pahinta peläten. Kumpikin meni nimittäin aika huonosti, joten tuskinpa arvosanat nousee, mutta ainakin kokeilin!

Seuraava urakka onkin sitten yliopistojen pääsykoekirjojen lukeminen ja ammattikorkeakoulujen ennakkotehtävien tekeminen. Hain tosiaan yliopistoihin opiskelemaan lastentarhanopettajaksi, liikuntapedagogiksi ja fysioterapeutiksi, amk:iin taas valokuvausta, liikunnanohjausta ja nuorisotyötä opiskelemaan. Toivotaan että joku tärppää :)

Ei kommentteja: