13. kesäkuuta 2011

Alan harrastaa koruompelua ja lopetan ratsastuksen.

Ei suju toi ratsastus, ei sitten yhtään!
Lauantain derbykisat meni ihan päin persettä, suoraan sanottuna! Kepa oli verkassa ihan sairaan tahmee, ei auttanu mikään. Sit ku päästiin derbylle, saatiin ennen omaa rataa hypätä este nro 6, eli sellanen normi pysty valkosilla puomeilla, koivut johteina. Ja kielto. Kyl se sit siitä yli meni pienen kiemurtelun jälkeen ja sai palkinnoks paaaaljon taputuksia. (ja pliis, ei valituksia mun istunnasta, tiiän et oon huono!)




Sit se rata, ei oo ikinä menny noi huonosti! Eka este, pysty tämäkin, meni jees, kiihdytys - ja kielto kakkoselle, 2 kertaa! Murrr... Onneks radan sai jatkaa loppuun asti (tai nyt kun aattelee, en oiskaan halunnu) hylyn jälkeen. Kolmas kerta, ja etupuomin toinen pää alas laskettu, yli mentiin. Kiivettiin hienosti sellanen pikkunen mäki + este sen päällä ja takas alas, siitä pystylle ja piiitkä laukka kutoselle, just sille mistä poni tykkäs kaikist vähiten! No kieltohan siitä tuli taaskin, ja taas, kolmannella kerralla mentiin ohi. Siinä vaiheessa oli jo ihan sika kuuma ja olin väsyny, ni karjasin vaan ponille että yli, ja se hyppäs! Taputapu, kunnes seuraava oli sit okseri ja taas kielto. No päästiin yli ja radan 2 vikaa estettä (pieni koivurankanen pysty ja toinen mäki esteineen) menikin sit taas hyvin.



siellä näkyy hurja, valkonen pysty, IIIK!



Toivottavasti tiistaina menee tunti vähä paremmin, pitäis olla esteitä...

t. yksi erittäin iloinen ja tyytyväinen taitoihinsa oleva (alias heku)

ps. Tälle viikolle on kuvattu sadetta, joten mikä sen parempaa ku kattoo leffoja! Lauantaista perjantaihin, joka päivä vähintään 1 leffa. Kisojen jälkeen siis katoin Pirates of the Caribbean ykkösen, tänää kakkosen ja toisen Johnny Deppin leffan; pieni suklaapuoti <3 Huomen ois sit luvassa ainaki POTC nro 3 ;)

Ei kommentteja: