20. kesäkuuta 2011

Kesä, eikä mitään tekemistä..

Ainakaan ku tuol ulkona vaa sataa koko ajan :< Nyt aika siis on menny pääosin datailuun, tietty sit aina välillä on ollut ratsi ja pelejä/reenejä, mutmut.. Tästä tulee (tylsä) kuvaton postaus, ei oikein innosta lähtee tonne kaatosateeseen ja ukkoseen.

Viime viikolla menin sit tiistaina puomitunnin Paavolla, sellasella ylijättiläiskokosella puoliveriruunalla, joka pelkää maassa olevia puomeja :D On se hassu heppa! Ensinnäkin sellaset +30cm isompi ku millä oon viime aikoina menny ja liikkeet ihan jättimäiset, eli tunnista eka puolisko meni siihen et koitin näyttää jotenki järkevältä sen kyydissä. Tappihan mä siellä olin, mut kyl se lopussa alko kuunteleen. Kattoo ny josko meen sillä tän viikon hyppytunninki :)

Viime viikon keskiviikkona oli sit meiän kevätkauden vika peli, hävittiin 7-1, mut oli koko kauden parhainta peliä. Nyt sitten vielä ois parit reenit ennen kesätaukoo, ja seuraavan kerran joskus elo-/syyskuussa.

SUNNUNTAINA 26.6. FOO FIGHTERS! <3 Iskä sai hankittua liput, joten sinne sitten ;) Oisin halunnu mennä kattoon Bon Joviakin, mut no money > no tickets. Nooh, keikka kesässä pitää mielen virkeenä, eiku mitä?

JA 25 PÄIVÄÄ EINOLAAAAAAN!!!! <3 En jaksa oikeesti oottaa äääää! Kauheeta ku oon kattellu tuolt hötönetin Leirielämää -osion topikkeja, kui kaikilla on ollu superkivoja leirejä ja sit jotai leirivideot. Mäki haluun jo päästä tekeen videoo siitä! Ja haluun nähä Jenkun, Missen, Janinan, Mikin ja Sinin! <3 Ihan sairas ikävä, Henna & Emmi ei pääse tänä vuon :< Hennalla on ypäjällä joku juttu sillon ja Emmillä kesätöit..
Käytiin tänää hankkii Hööksistä sitte mulle leirille uudet hanskat ja laukku, johon mahtuu melkein kaikki mitä mukaan tarviin. Ei tarvi taas raahata rinkkaa, laukkua ja 2 muovipussia niinku viimeks :D Siellä oli just sopivasti nimittäin kesäale, osa tuotteista -50%




Tuli tähän näköjään sittenkin kuvia :D Ja aika sekavaa tekstiä, sori!
xx Hepsankeikka

Ei kommentteja: