25. heinäkuuta 2013

Kenkäsirkus

Muutamia vuosia sitten vielä vannoin olevani koko ikäni tennarityttö "minähän en korkoja käytä, en varmasti edes juhlissa!". Kuitenkin ihan pikku hiljaa kaappiin on viimeisen puolentoista vuoden aikana alkanut kerääntyä koko ajan vain korkeammalla korolla varustettuja jalkineita, ja nyt olen ihan hulluna korkoihin. Heh, kerrankin voin katsoa ystäviäni silmiin.. Mieli ja maut muuttuvat kun ikää tulee lisää. Tosin Comversen tennareiden ykkössijaa ei tule kukaan mikään ikinä viemään, ei vaikka kuinka täydelliset kengät löytyisi.

Pari viikkoa sitten mulle ja siskolleni ostettiin yhteiseen käyttöön aivan ihanat beessit korkokengät, joissa on avonainen kärki. Ihailin niitä hetken aikaa, kunnes totesin että enhän mä tuu ikinä pystyyn edes seisomaan nuo jalassa. Kappas vain, joka päivä kun on vähän kävellyt noilla niin heti tuntuu niin kotoisalta että!

Tänään löytyi Skopunktenista toiset ihanuuskengät, hintaakin oli vain 15€! Vaikka eivät näyttäneetkään "mun tyylisiltä", päätin kokeilla jalkaan, kun aina sanotaan että kaikki näyttää erilaiselta kun se on päällä. Ja millaiset ne olikaan jalassa, ne oli kuin tehdyt mulle. Ostohimoa hieman hillitsi se, etten oikein keksinyt missä noita käyttäisin. Päättämättömyyttäni siis jouduin pyytämään muutamalta kaverilta apua, joiden mielipide oli suhteellisen yksipuoleinen: "todellakin ostat!". Niinpä sit suunta kassalle ja kengät mukaan kotiin. Kävi muuten hyvä tuuri, sopivat kengät ja vielä noin halvalla. Munhan on yleensä tosi vaikea löytää kenkiä, etenkin korollisia, itselleni, koska kengänkoko heiluu siinä 35-36 paikkeilla. Olivat kyllä nappiostos, kun kokoa 36 sattui löytymään se yksi ainoa pari!

noin puolitoista vuotta sitten ostetut, oisko ollu citymarketista parisen kymppiä. muuten tosi kivat jalassa, mutta aiheuttaa päkiään rakon jollei ole päkiäpehmustetta :/

viime syksyltä Barcelonan tulianen, 12,95€, ihan kivat jalassa

ylempänä mainitut uudet beessit. ei mitään hajua ostopaikasta tai -hinnasta

uudet ihanuudet, nämä siis skopunktenista 14,90€

Ei kommentteja: