29. tammikuuta 2014

Hemmottelua

Päätin jo eilen illalla, etten jaksakaan herätä aamulla bodysteppiin vaan pidän sen sijaan hemmotteluaamupäivän itselleni. Suosittelen muillekin! Ideaaleintahan olisi, jos tällaisen voisi/ehtisi tehdä vaikka joka toinen viikko, mutta harvemmin aika riittää. Mutta josko tästä eteenpäin pitäisin tällaisen edes kerran kuukaudessa! (pahoittelen muuten kuvien laatua, kännykän kamera ei ole mikään kovin hyvä)

Aamu alkoi ihanalla aamupalalla (josta tietenkin unohdin ottaa kuvan.. muistin vasta syömisen jälkeen että ainiin, piti kuvata tää), johon kuului 2 ruispaahtoleipää kalkkunaleikkeellä, kurkulla ja salaatilla, kulhollinen vaniljajogurttia jossa seassa oli vadelma-persikkamehukeittoa sekä tietysti lasillinen teetä. Suurin osa kavereista tietääkin että olen ihan auttamaton teefani! Voisin juoda teetä vaikka 4 litraa päivässä (ja usein juonkin ainakin 2...) :D Sinänsä ihan hyvä, sillä en pelkän veden juomisesta pahemmin välitä.

Aamupalan jälkeen oli vuorossa vähän ihon ja hiusten hoitoa. Oon aika laiska hoitamaan noita, ja harvemmin teenkään muuta kuin vain pesen itseni saippualla ja shampoolla. Mun iho on vähän atooppistyyppinen, eli sitä pitäisi rasvata usein, mutta muistan ja/tai jaksan tehdä sen ehkä kerran viikossa jos sitäkään.. Tähän pitäisi tehdä kyllä parannus! Etenkin talvisin iho nimittäin kuivuu niin paljon, että se kutiaa ja lohkeilee häiriten esim. nukkumista tosi paljon.


 Nyt aloitin levittämällä naamalleni Dermosilin Fresh Balance -kasvonaamion. Periaatteessa olisin voinut tehdä tämän vasta viimeisimpänä, mutta toisaalta halusin tehostaa ton vaikutusta menemällä saunaan. Oon ihan totaalisen rakastunut kaikkiin Dermosilin tuotteisiin, ne sopivat mun iholle tosi hyvin. Suosittelen kaikkia kokeilemaan, jokainen varmasti löytää itselleen sopivan tuotteen. Parasta Dermosilin tuotteissa on se, että valikoima on monipuolinen ja myös herkkäihoiset/allergikot löytävät itselleen sopivia tuotteita. Lisäksi tuotteiden hinnat ovat hinta-laatu -suhteeltaan ihan loistavia, en ole löytänyt mitään yhtä hyviä tuotteita yhtä halvalla!
Tietenkin pitää muistaa, ettei kaikille sovi samat tuotteet, joten älkää haastako mua oikeuteen jos tuotteet ei sovi teille :D Ite kuitenkin voin rehellisesti suositella näitä kaikille, ovat ehdottomasti mun lemppari-ihonhoitotuotteita! Lisäksi nää on tosi käteviä, sillä suurimmasta osasta tuotteista on myös matkaversio, jossa on 75ml ainetta eli menevät myös lentokoneeseen!

Heh, ja sitten pienen hehkutuksen jälkeen takaisin asiaan. Naamion piti antaa vaikuttaa 15-20min, joten lueskelin vähän aikaa lehteä ennen saunaan menoa. Tässä välissä vielä levitin hiuksiini Alberton hiusöljyn, jota testasin nyt ensimmäistä kertaa. Eli öljy päähän ja saunaan! Lisäsin löylyveteen savusauna -tuoksua ja musiikki soimaan, ihanaa!

Saunomisen jälkeen (+ pestyäni kasvonaamion ja hiusöljyn) kuorin ihoni Kedemin kuorintavoiteella, jonka ostin about 5-6 vuotta sitten joiltain messuilta. Pakettiin kuului kuorintavoide ja vartalovoi, hintaa tuli sellaiset 75€. Vähän tuolloin kirpaisi, mutta kertaakaan en ole ostoa katunut! Koska en käytä näitä kovinkaan usein, purkeista on edelleen puolet jäljellä. Noiden molempien tuotteiden ideana ovat Kuolleesta merestä saadut mineraalivitamiiniyhdistelmät, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa.
Tänään kokeilin myös ensimmäistä kertaa Veetin roll on -ihokarvanpoistoainetta, jonka löysin meidän kaapista. Kyllä se vähän toimi, mutta jouduin kyllä käymään vielä höylän kanssa ihon läpi. Muutkin Veetin tuotteet ovat olleet mulle pettymys, mikä niistä ei oikein ole toiminut.


Kun nyt ylistin noita Dermosilinkin tuotteita lemppareikseni, pitää vissiin sitten esitellä lempparishampoo ja -saippua. Tosiaan suosikkini kaikista kokeilemistani shampoista on Sunsilk co-creationsin Yoko straight perfection! Samaa sarjaa mulla on myös hiuksista huuhdeltava hoitoaine että hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Nää jättää hiukset aivan ihanan pehmeän tuntuisiksi (ja suoristavat niitä aavistuksen!).
Sain itse asiassa uuden saippuasuosikin vasta ihan vähän aikaa sitten, kiitos Ellin! Se nimittäin toi mulle Ranskasta Sephoran saippua, joka tuoksuu aivan ihanalle, nimittäin mangolle! Rakastuin tohon heti ihan vain tuoksunkin takia, mutta oli kyllä muutenkin hyvä.


Päästyäni (viimein) pois saunasta, levitin tuota jo aiemmin mainittua Kedemin vartolovoita ympäri kehoa. Mulla oli tänään selvästi tällainen trooppinen päivä; mango-saippuan lisäksi vartolovoin tuoksuina oli papaija ja mango! Aamulla (ja tätä kirjoittaessa) mun uudessa söpössä pöllömukissa on vihreää teetä trooppisella aromilla :D

Tätä kirjoittaessa söin kulhollisen Créme Brûlée -jätskiä ja pienen korvapuustin, naminami. Nyt päivä jatkuu kynsien lakkauksella ja illalla vielä kisajaoston kokoukseen! Muistakaa tekin välillä hemmotella itseänne!

Ei kommentteja: