8. elokuuta 2011

Meiän joukkue on parempi ku teiän joukkueet yhteensä!

... vaik hävitäänki :D Me vaan ollaan yksinkertasesti parhaita <3

Peli kaukanakaukana Tervakoskella (missä sekin lie..), pääsin sinne Annikan kyydillä niitten matkailuautol. Oltiin jo menomatkal vähän väsyneit.. Vieras ja vähän möykkynen nurmikenttä(totuttu pelaan tasasel tekonurmel), pelaajia ei saatu täyttä kentällistä ja meiän päässä pyörii vaan se, et eiks tääl muka oo vessaa :'D
Eka puoliaika meni sit.. öö.. HUONOSTI! Oli vastatuuli ja aurinko paisto ihan suoraa silmiin, lopuks vastustajat teki 5 maalia siin.
Tokal puoliajal meille tuli ihan hirvee tsemppi, en oikee tiiä miks ja alettiin oikeesti pelaan. Muuten olin taas vasempana pakkina koko ajan, paitsi sit tokan puoliajan puolesvälis mut vaihdettiin laitalinkin kautta KÄRKEEN! Olin vähä sillee mitääääh, ette oo tosissanne!? No päästiin sit Jennin, Jennan, Sannin ja Annikan kans pari kertaa ihan hyviin hyökkäyasemiin, mut mokke oli nopeempi. Ois nii tehny mieli hakee siit viereisest mettäst joku halko ja lyödä sitä, vitutti nii :D

Me oltiin niitte vastapuolen valkkujen mielestä kuulemma "tosi sitkeitä sissejä", ku ei luovutettu millään. Ne toiset keilas meitä iha 6-0, iteki konttasin varmaa 20 kertaa siel maanrajas. Pari tilannetta tuli sillee, et jos ois ollu vaihtopelaajia, ni meiltä ois vaihettu, mut Sallaki hyvä et henkee sai, ni sano vaa tuomaril et kaikki ok, jatkaa pelaamista. MEHÄN EI LUOVUTETA! <3
Sit siin pelin jälkee hyvä ku se tuomari oli sillee "vierasjoukkueen 2 (eli mä) ja 5 (annika), sekä kotijoukkueen (en muista nroa) vaikka 3, tulkaa tänne". Olin ihan 100% et se alkaa ainaki mulle rageen, ku tulin sit pari kertaa oikeesti vähä liian kovaa niit päin (ja siinä sivussa tuli 3 kertaa koskettua kädellä palloa, hups ^^). Ei mitään, mut se näytti meille vihreetä korttia ja oli sillee "tää on teille hyvästä pelistä!" Meinattii nii revetä Annikan kans siinä :D