14. elokuuta 2011

titittittititititiiitititiiitiititititiitiiiiiiiiii...

Perusviikko takana, kouluhan alko siis keskiviikkona. Päätin ottaa tän ekan jakson rennosti 4 kurssilla :D Koulupäivät sellasia 2-3 tuntia, huomenna meen puol 12 kouluun ^^ Siitä sit ois tarkotus mennä Annun kans kaupungille ja illalla viel peliin TKT:ä vastaan.

Tiistain estetunnilla menin taas Fidjillä ja tällä kertaa hypättiin erikoisesteitä ratana. Vähän kammotti, olin ihan 100% varma, et ei mee yhestäkään yli, mut ei kieltäny kertaakaan koko tunnin aikana! :O Eka tultiin lämmittelyks sellasta puomi, kavaletti, puomi, kavaletti -innarityyppisenä ilman jalustimia ja siitä piti jatkaa n. 65cm ristikolle.
Seuraavaks tultii 60cm tötteröpysty ja kaarrettiin taas pystylle. Parin kerran jälkeen ekaks esteeks lisättiin 65cm korkee pysty, jossa oli heinäpaalit alla, ja laineokseri. Kertaakaan poni ei kieltäny, vaikka olikin vähän laiskahkolla tuulella. Lopuks hypättiin rataa, mis oli kaikki esteet mukana. Fidji oli super <3

Keskiviikko on rankin päivä koulussa, jopa 3 tuntia! :D Reenitkin oli, meni vähän laiskasti. Torstaikin oli sellanen peruspäivä, että en nyt jaksa kertoo niistä tarkemmin..

Perjantaina oli peli FC Hakaa vastaan, kusettiin se ihan täysin. Niil oli vaan 8 pelaajaa, eli olivat 3 vajaalla, ja meillä oli jopa 6 vaihtopelaajaa. Meillä peli oli ekalla puoliajalla ihan surkeeta, ehdottomasti kauden huonointa. No, siinäpä vastustaja menikin sit 2-0 johtoon.

Ei kommentteja: