3. elokuuta 2011

töitä, heppailua, töitä, heppailua, töitä

En päässy töistä eroon, vaikka mökiltä lähdettiinkin. Meillä oli alavaraston takana kasa kiviä, ja mun piti JÄRJESTELLÄ ne uuden pihavaraston reunalle -.- Voitte uskoo, et mulla on selkä kipee, ku kyykki pari tuntia siel maanrajas, niitä kiviä ku ei ollu ihan vähän.

Kerttu tuntsareissa, Soffi taluttaa // Isa ja Rosa tuntsareiden ponimestaruusfinaalissa



Lauantain peli hävittiin TPV:tä vastaan 5-0, suhthyvää peliä. Ite oisin pysyny muuten koko pelin kentällä, mutta nilkka meni ekan puoliskon alussa, ja sit pääsinkin kentälle vast toisella puoliajalla.
Sunnuntaina lähettiin Kristan ja sen äipän kans kattoo tuntsareita Messilään. Herätys oli ihanasti 5.45, kisat ku alko ysiltä, ja meillä on sinne parin tunnin ajomatka (joka muuten meni hyvin nukkuessa, myös paluumatkalla :D) Oli kyl hyvä päivä! Emmi + Kepa ja Isa + Rosa meni siis ponimestaruusluokan, ja molemmat pääs tokaan vaiheeseen. Siin Isal tuli harmi vaa pudotus, mut Emmi ja Kepa sai puhtaan radan, ja oli lopuks yheksänsii! Hieno hollantilainen virtahevonen <3 Ida kiels Ralen kans ulos junnumestaruudes. Senioreis oli sit meiltä mukana kokonaiset 4 ratsukkoo, joista 3 sijottu! Eli kisat meni kokonaisuudessaan tosi hyvin, kiitos hauskasta seurasta Laamaratsastajalle (Krista), Rasvanaamalle (Immi) ja Isalle :D

Kepa ja Emmi tuntsareiden ponimestaruusfinaalissa


Eilen oli sit estetunti, ja kenttä pölys nii paljo, et meiän piti mennä derbylle. Harmitti kyllä ihan hirveesti ;) Menin laamalla, alias murmeliponilla eli siis Fidjillä taas vaihteeks :D Vähän erilainen ku Paavo (sellanen ~170cm pv-ruuna), jolla menin viimeks. No mutta poni oli ihan hassu, eikä ymmärtäny, että puomi ylitetään käynnissä, ja laukka nostetaan vasta sen jälkeen. Kädet siis joutu koville. Oli ihan sikakiva tunti, oon ylpee pikku-murmelista <3

Paavo


xx Magnusti (kiitos Immille uudesta lempinimestä! Tulee kuulemma siitä, että kurkin kameran takaa samalla tavalla ku magnustit :D)

Ei kommentteja: