22. joulukuuta 2011

Terveisiä Thaimaasta

Päästiin siis eilen illalla vihdoinkin perille! Matka alko sunnuntai-aamuna lennolla Saksaan, Berliiniin. Berliinissä oli joku 6 tunnin vaihtoaika, joten käytiin sit vähän kaupungissa seikkailemassa. Sieltä jatkettiin sit Dubaihin, jossa vietettiin 2 päivää. Oli muuten tosi hieno paikka, joskin mun makuun vähän liian korkee. Tai kun kaikki rakennukset ja kaikki oli jotain pilvenpiirtäjiä :D Otin sieltä aika paljon kuvia, myös meiän huoneistosta (44 kerros, näköalaikkunat..), näyttelen niitä tässä joku päivä kun saan koneelle siirrettyä. Tällä alueella muuten on langaton ja ilmanen nettiyhteys, joten pystyn omalla koneella dataamaan.

Dubaista tultiin Sri Lankaan, ja se lento oli IHAN JÄRKYTTÄVÄ! Mullahan on siis lentopelko(kin), ja lennettiin koko ajan jostain vuoristojen päältä ja kauheet turbulenssit -.- Melkein sain nukuttua, oli yölento, oltiin joskus kolmelta yöllä Sri Lankassa. Sieltä sitten erinäisten säätöjen (ja koneen myöhästymisen) jälkeen päästiin lähteen Thaimaaseen joku tunti myöhässä.

Vähän oli väsynyt olo, kun ei ollu viikkoon saanu nukkuu kunnolla ja matka oli aika raska (Bankogista on vielä tollanen 3h automatka tänne Hua Hiniin). Nukuin sitten 15 tunnin yöunet ja heräsin hyvillä mielin tossa puol kahden jälkeen :D Kellohan on siis täällä nyt 16:18, kohta lähetään kaupungille syömään ja osteleen joululahjoja ;)

Ei kommentteja: