13. toukokuuta 2012

Olin tekemässä teille aamulla hienoa kuvapostausta eilisestä, mutta blogger päätti olla lisäämättä niitä kuvia ja lakkoili muutenkin :(

Wilma oli tänään valkussa superyberhieno, ens viikonlopun kisoissa sit meiän eka 80cm! ;) Ihan sama vaikka oltais viimisiä, kuhan vaan saan mennä Wilmalla <3 Olin tänään ihan onnesta soikeena, kun Heidi (se oli Katin sijaisena kun K oli ite kisoissa) sano et ollaan W'n kanssa kehitytty tositosi paljon ja kehupa vielä meiän yhteistyötäkin!
En oo ihan varma, kuvasko Heli tai sen äiti, pitää kysyä vaikka huomenna :) Koulun jälkeen jäädään piknikilli Koskenrantaan ft. Annu + ehkä pari muutakin, sieltä sit Niihamaan kuvaa tokoa, eli voi olla etten huomenna vielä ehdi laittaa sitä kuvapostausta, mutta yritetän! :)

3 kommenttia:

anni sofia kirjoitti...

hauska heppatytön blogi!:)

http://suklaisiaunelmia.blogspot.com/

Jenskuu kirjoitti...

Ihanaa! Kohta ootte Wilman kaa jo 90cm! Mut mites se Wilman jalka? oks se jo ok? Mut ONNEE ekaan 80cm!

henna kirjoitti...

Annie > kiitti, käyn kattoo sunkin! :)

Jenni > haha, ehkä siihe menee viel vähän aikaa :D Joo, se jalka tosiaan on nyt jees, se vaan reagoi siihen ku se joutu siinä vaiheessa yhtäkkiä liian raskaalle liikunnalle. Nyt ei oo oireillu, mut oon ollu himo varovainen ja aina kylmänny valkun jälkeen ja tällee :) mut kiitos!