6. toukokuuta 2012

Long time no see!

Piti kaivaa oikeen kalenteri esiin, että nään mitä on tapahtunu viime viikkoina :D Viimeks tosiaan oon kunnolla kirjotellu ku menin Paavolla tunnilla, eli kolmisen viikkoa sit, apua!

Tuon samaisen viikon lauantaina (21.4.) oltiin BI10 -ryhmän Hesassa tutustumassa Korkeasaareen ja Sea Lifeen. Ihan hauska päivä oli, joskin vähän kylmä eikä eläimet halunnu poseerata meille :( Kuitenkin napsin siellä jonkin verran kuvia, mutta suurin osa niistä kylläkin on julkaisukelvottomia otoksia meiän junamatkasta :D





kattokaa kui ilosia me ollaan! :D
Seuraava viikko menikin sit tallilla ku kävin Piken liikuttaa 3 kertaa ja Riksun (Ellin poni, se oli matkoilla) , kerran, lisäks oma ratsitunti. Sunnuntaina aamupäivä meni Niihamassa kisoja kuvatessa ja sit illalla valkkuun taas Wilma-rakkaalla <3 Kauheesti en ehtiny riehua siis kameran kanssa, paitsi tietysti sillon su, mutta Riikka oli lauantaina kuvaamassa mua ja Pikeä :) Aluks peruskouluilua, poni oli ihan supersuper hieno! Loppuun tehtiin vähän hommia puomien avulla, mutta kamerasta loppu siinä vaiheessa akku...

Valkku meni ihan jees, tosin olin jostain syystä ihan hukassa siellä Wilman selässä. Lisäks se kyttäs ihan kaikkea, joten etenkin alkutunti meni pienoiseen säätämiseen. Yleensähän Wilma hyppää (ainakin mun kanssa) vähän huonommastakin paikasta, mutta nyt koko radalla tais olla tasan yks este jolle ei kielletty kertaakaan? Tosin muutkin kyllä kielteli suhteellisen paljon, syynä varmaan aurinko joka paisto inhottavasti suoraan esteisiin. Lopputunnista poni meni kuitenki kivasti.


Pikettäjä la 28.4.

vähän alkuraveja ja poni sai venyttää

Viime viikolla meillä oli normaalia löysempi kouluviikko, kun joka päivä oli vähintään yks tunti peruttu ja tiistaina ei tietenkään ollut koulua olleskaan. Perjantaina oltiin Svenska samskolanissa ja ruotsinkielisessä dagiksessa tutustumassa, oli tärkee tulla kun mulla ei ollu mitään muuta koulua sillon :D Torstaina oltiin samaisen BI10 -ryhmän kanssa Vapriikissa luonnontieteellisessä museossa ja käytiinpä sit Lennossa -näyttelyssä myös pelaamassa live-Angry Birdsiä :D Siellä oli siis yhteen nurkkaan rakennettu sellasista pehmopalikoista sellaset jänniä "tolppia" tms ja laitettu niiden päälle niitä pehmopossuja. Parin metrin päässä oli sit iso ritsa ja AB-pehmoja, joilla ne possut piti ampua alas. Voin kertoo et juututtiin vähäks aikaa siihen Riikan ja Ainon kans..

Ja vappu ah! :D "Klara vappen, hela natten, spara vatten, bara snapsen" oli suhteellisen jees motto maanantai-iltana! Ensin pyörittiin Annun kanssa siellä sun täällä ja nähtiin Kassu, Noel, Markus ja jotain muita niiden kavereita, joitten kans oltiin sit johonki puol kymmeneen asti. Sen jälkee Annu häipykin kotiin ja mä liityin yhen vanhan lietsulaisporukan joukkoon (tällä porukalla liikuttiin siis melki koko yläasteen ajan). Oli iha superkivaa, mutta lähettiin kaupungista jo joskus kahentoista ja puol yhen välissä ja mentiin Annikalle viel istuun. Sieltä porukka häipy vähän eri aikoihin, mä taisin lähtee joskus yhen/puol kahen maissa..

Kiva kun Lietsussahan oli se tyttö (tiedän sen tytön henk.koht.) raiskattu tona vappuyönä joskus yhen aikaan. Arvatkaapa kuka käveli sen paikan ohi vajaa puol tuntia myöhemmin! Pikkasen oli seuraavana päivänä sillee joo kiva, onneks en lähteny samaan aikaan Irkun kans, muuten toi ois voinu käydä mulle..
Muutenkin tosi ahdistavaa, miettikää oikeesti kun siitä kulkee päivittäin (ja öisin kans) tosi paljon etenkin nuoria ja lapsia. Okei joo, sillon oli yö ja vappu, mut silti. Mä en kyllä muutenkaan ikinä uskaltais kävellä yksin öisin, mua ahdistaa välillä jopa olla kotona yötä yksin! Sovittiinkin just porukoiden kanssa et jos oon joskus jossain myöhään, ni jään sit jonneki kaverille yöks/kaveri tulee meille tai sit ainakin niin että varmistaa kavereilta et on päässeet kotiin. Niin sairasta ku tollasta tapahtuu...

Hups tulipa pitkä, mut sen siitä saa ku ei oo postannu :D Tän päiväsistä kisoista koitin vääntää jonkinmoista videopostausta, mutta koska osa materiaaleista on kuvattu Annan ja Jennan kameroilla, ni en tiedä koska saan sen julkastua :)

4 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

heiii sun pitää tehdä joku esittelypostaus tosta vuokraotuksesta! :) suloisen näköinen polle :3

henna kirjoitti...

itse asias joudun lopettaan sen vuokraamisen ens viikolla, kun omistaja vaan ilmotti et se vaihtaa tallia (jonnekki ihan perämettään, missä en pysty käydä enää) :/

Jenskuu kirjoitti...

Joo,toi lietsun raiskaus oli aika sillaite et mitä ihmettä. Kyl alkaa kattoo vähä enemmän ympärillensä....

henna kirjoitti...

jenni > älä mitään!