29. syyskuuta 2014

Uusi laji kokeilussa

Nimittäin tankotanssi! Oikeastaanhan oon jo pari kertaa aiemminkin kokeillut sitä, kun ollaan yläasteella oltu valinnaisliikuntaryhmän kanssa yksityistunnilla. Näiltä parilta kerralta en kuitenkaan muista pahemmin mitään, mutta jo puolen vuoden ajan on takaraivossa nakuttanut idea lajin varsinaisesta aloittamisesta. Viime viikonloppuna otin itseäni niskasta kiinni ja sain vihdoin varattua tunnin itselleni.

Tampereella voi tankotanssia harrastaa parissakin paikassa, mutta itse päädyin Studio Movelle parempien tuntiaikojen takia. Systeemihän menee niin, että netistä varataan haluamansa tunti aina joka kerta erikseen, eli minkäänlaista kurssisysteemiä tässä ei ole. Aloitus tapahtuu Pole Start -tunnilla, jossa on suositeltavaa käydä noin 4 kertaa perusasioiden oppimiseksi, jonka jälkeen voi siirtyä Pole 1 -tasolle. Lisäksi Studio Movella on tarjolla erilaisia teematunteja tavallisten tankotanssituntien rinnalle.

kuva: weheartit
 Tunnilla harjoiteltiin siis aivan tankotanssin perusasioita, eli tangon ympäri pyörähtämistä ja tangolla seisomista ja istumista. Lisäksi saatiin kokeilla paria "ykköstason" liikettä, mutta tietenkään mulla ei ole minkäänlaista muistikuvaa niiden nimistä.. Mutta tunnilla oli ihan superkivaa, joskin vasempaan sääreen on tulossa oikein nätti mustelma. Onnistuin kerran kolauttaan jalkani vauhdilla tankoa päin (en ymmärrä miten onnistuin), joten mulla on kohta koko sääri ja jalkapöytä ihan mustana :D

Nyt sitten oottelen innoissani ensi viikolla saapuvaa palkkaa (ja synttärilahjarahoja!) niin pääsen ostaan Studiolle 10 kerran kortin, ettei tarvitse erikseen maksaa jokaisesta kerrasta. Hurahdin tähän jo nyt ihan täysillä nimittäin!

Ei kommentteja: