13. helmikuuta 2011

6 lukijaa ♥

Tack så mycket för alla! Eiku mite lie meneekää, ruotsihan tosiaan oli ysi :D Mut tosiaan kiva et joku ees jaksaa lukee tätä, etten iha vaa ittelleni kirjottele!

Aaa, taas oli tosi kiva viikonloppu :) Tänää oli taas reenit Lampparin koulul, hhyi, vihaan sitä salia. Se lattia varmaa vahataa lauantaisin, meinaa se on joka sunnuntai iha hiton liukas -.- Siellä sitä sit luistellaan pallon peräs.. Noo mut oli ihan kivaa, ihmetyttää vaa se ku nykyään tuntuu et kukaa ei oikee tuu reeneihi. Miiiksiii?

No eilen oli Eben 2nd birthday partyt, olipas aikas parasta! <3 Täl kertaa oltiin ihan niillä kotona, ku meit oli vähemmän. Laulettii singstaria, katottii putous, syötiin ja ofc bailattiin ;) Porukkaa oli paikalla jotain 25 henkee, ekat alko lähtee siinä kasin maissa. Kymmenen jälkee oli viel juhlimas Ebe (tietty!), mie, irkku, annika, niina, emmi, julius ja tero, elikkäs ne parhaimmat :P Annika ja Irkku jäi Ebelle yöks, me muut lähettii siinä yhentoista aikoihin.. Kiitoskiitoskiitos kaikille siel olleille ja extraspeciaalikiitokset tolle seitsikolle, love u guys! <3 Tänää oli kyl aika tuskaa, en pääse vieläkään kävelemään kunnolla ku o pohje nii jumis :D


vaahtokarkkien paistelua Eben 1st synttäreiden jälkeen med Sippe, Eben & Irkku <3

---
Ahhh, kattelin tos äsken Kung Fu Pandan, ku tuli teeveest.. Ommeinaa hyvä! Mutta oonki ihan disneyleffafani, rakastan niitä :3 Mut yök, huomen on koulupäivä ja kello on jo noi paljo, elikkäs häivyn tutimaan!

xx Heku
PS. kello on 00:00!

1 kommentti:

Milla kirjoitti...

kivoja kuvia! muutenki mukavan olonen blogi. (; käyppäs kattelemassa munki blogia, ja jos innostut, niin liity lukijoitteni joukkoon. (: