7. helmikuuta 2011

Postausehdotuksia?

Millaisia postauksia tänne kaipailtais? Tällai talvella ku ei oikeen tapahdu mitään, koulussa pitää istua ja sit jäljelle jäävän ajan oon joko harrastuksis tai kavereiden kans... MA TAHTO KESA TAKASI!

Emmi H ja Antti. Kustavissa 2007 tai 2008, en enää muista, leirikoulussa :) Meillä oli kyl niiiiiiiiiin huippu luokka yläasteel ettei mitää rajaa<3
Castellon esteleiri 2010, yömaastoon lähtijät. Perinteenä on pukea aina yömaastoon yöpuku päälle, mieluiten sinne alle kuitenki ratsivaatteet :D vasemmalta: Elkku, mie, Annika, Elisa, Kaisukki, Eltsu ja Ansu! ollaan tyylikkäit.
Salla, Emmi ja Niina. Tää kuva on myöskin tuolta Kustavin leirikoulusta, ollaan menos laivalla Ahvenanmaalle ja nautitaan jätskeistä ja kesästä
Ja toi alempi kuva on otettu 2010 Einolan tallilta, Imatralta. Siellä oltiin Emmin kans yleisleiril, tänä vuon sit esteleiril med paras porukka<3 Mie, Green Day ja Tirri edes, takana Emmi, Billy Talent ja Riku ;)<3


Sori oon tylsä kun nää postaukset on täynnä kuvia, mut ku ei oo oikeen mitään enempiä kerrottavia.. Voi hitto ois jo kesä ni jaksais käydä ulkonakin kuvailemas. VALIVALIVALIVALI en osaa enää muuta tehdäkään ku valittaa! Mut nyt lupaan lopettaa sen!
Mun on alkanu tehdä mieli värjätä hiukset.. En siis oo ikinä ennen värjänny, ihahn aito blondi oon :D Mut en sit toisaalta tiiä, pitää viel miettiä. Huomenna ois sit kemia koe ja ratsitunti, ke on vapaapäivä<3 Hyvä aika nähä kavereit, ku yleensä kouluviikolla ei reenien yms takia ehi. AINIII Elkku pitää second birthday partyt, meinaa ruokaa jäi nii paljon jäljelle, et sit tänä vklo ois uusiks ;) Ja noista "alkuperäsistä" juhlista tulee se kooste jossai vaihees, kuhan saan annikalt ja irkulta kuvia. Omaa kameraa en meinaa jaksanut raahata mukaan, ei sillä ois siellä saanulaan kunnollisia kuvia, ku valot oli koko ajan pois päältä ja kuvia tuli räpsittyä samalla ku tanssi musan tahtiin ;) Sen verran voin bileistä jo paljastaa, et meno oli kovaa (vaik olivatki no alcohol -partyt), ja jalat ihan kipeenä :D Paikalle oli ilmestyny Michael Jackson, joka vaihto laulutyylinsä räpiks, Marilyn Monroe, Lady Gaga ja monta muuta. Illan emäntänä ja synttärisankarina Elkku oli pukeutunu Britney Spearsiks, ja sen vaaleenpunasesta höyhenhuivista, tai-mikä-lienikään, lenteli sulkia ympäri huonetta!


Marru: Kat Von D, Irkku: Ashley Tisdale, Annika: Vanessa Hudgens, Elkku: Britney Spears ^^

Halataan kun tavataan!
xx Heku

3 kommenttia:

stream kirjoitti...

Löysinpä tän sun blogis ht netin kautta (oon se sählä one), ja tulin sitten kyyläilemään. Tää vaikuttaa ihan jeesiltä mun mieleen, kuvia on tarpeeksi, mut ois kivempi jos ne ois vähän isompia :-) Jaa ootko huomannu että kuvat menevät paikoittain tekstien alle. Sydänten jä hymiöiden käyttöä voisi myös hieman rajoittaa, sillä tekstiä on mukavampi lukea kun se on mahdollisimman pelkistettyä.

Mutta kokonaisuudessaan kiva blogi, hymyilin tuolle kuvalle jossa olitte julkkiksia, hauska idea! :-D Muttah, aloin seurailemaan, ja ois mukava jos viittisit tsekkaa munkin blogin.
http://bitchsbreakdown.blogspot.com

ps. hyviä jatkoja ja kevään odottelua !

henna kirjoitti...

Mulla ne kuvat näkyy ihan normaalisti? No mutta kiitos kommenteista ja parannusehdotuksista :) Ja sun blogis vaikutti kivalta, liityin lukijaks!

stream kirjoitti...

Se varmaan riippuu selaimesta, että miten ne kuvat näkyy :--) mulla on macin chrome niin saattavat hieman olla hasardisti :-D mutta ei ne pahasti loiki minne sattuu, lukemin kumminkin onnistuu vaivatta !