28. elokuuta 2012

Kesä jatkuu..

En viittiny laittaa kaikkia kuvia tohon yhteen postaukseen, koska siit ois tullu sit ihan ylipitkä :D

Ellin synttärit
Yks muruista täytti tos heinäkuus 18v, ja tietystihän sitä piti vähän juhlia! Oli ihanaa, ja tutustuin taas pariin ihmiseen vähän paremmin.
annu <3
synttärisankari esittää toiveen!


annu & iina <3
annu & sake <3
hela group <3
 
Blockfest
Kouluthan oli täs vaihees jo alkanu, mutta kesä ei silti loppunu siihen ;) Olin Annun ja Iinan kanssa blockeilla tänä vuonna ekaa kertaa, ja oli tosi kivaa! Kahen päivän liput, ens vuonna hankitaan vipit ja lähetään myös jatkoille. Mut siis tuolla oli kyl oikeesti hyvät esiintyjät molempina päivinä, ite tykkäsin silti vähän enemmän lauantaista, koska Mikael Gabriel, Cheek, JVG ja Uniikki<3 Päästiin sit MG:n kans kuvaanki! Ja oltiin lauantaina jostain puol seiskasta asti tokassa rivissä, eli vieläpä saatiin ihan pirun hyvät paikat, vaik ei tungettu!
ootte ihania <3





täysikäset lähti jatkoille fätäriin ja miamiin, teinit keskustorille ja me mäkkiin!

<3 <3
Vanha tulitikkutehdas
Käytiinpä Annikan kanssa vähän kuvailemas vanhalla tulitikkutehtaalla, ite tykästyin noihin kuviin! Suurkiitokset mun superihanalle mallille!<3

ehkä yks mun lempparikuvista, vaik ei mitenkää erikoinen!





Katujuhlat
Viime viikonlopun katujuhlat, joissa toimin Annun siskon Lillin sijaisena ja vierailevana tähtenä :D Eli niillä on jo 13 vuoden ajan ollu perinteenä pitää katujuhlat, jonka järjestämiseen osallistuu koko kadun porukka, on ruokaa, juomaa, tietovisaa, tikan heittoo yms. Oli ihan älyttömän kivaa! Meiän nuorisoporukkaan kuulu mun lisäks tietysti Annu, Iina ja sen veli Olli, Kassu ja Jesse, Noel, Netta, Nea, Sara ja Niko. Porukka alko häipyyn siinä sit yhentoista mais, ku mentiin Iinalle kattoon Jersey Shoree :D Niko, Sara, Netta ja Nea oli lähteny jo aikasemmin, Iina jäi sit nukkuun niille ja Noel lähti joskus varttia vailla 11. Me loput muutettiin sit Kassun ja Jessen grillikatokseen ja hengattiin siel puol kolmeen asti yöllä. Mä en tajuu, kui tuolla voi asuu noin mukavaa porukkaa, eikä voi ees kuvailla kui kivaa oli vaa olla ja jutella yms keskellä yötä noitten ihanien kanssa <3

teemana ruotsinlaiva! ;)

kassu, iina, annu, sara <3

sara, vaahtokarkki ja kaakao :D
sosiaalinen iina<3
annu pesissieppaajana!
                                                              
  
pesistä noelin tyylillä :D

tikkaa heittämässä! huomatkaa noelin mauto ja annun neule mun päällä

Sit tuleekin iiiiiiiso kasa satunnaisia kesällä otettuja kuvia. Tungen näitä tuleviinkin postauksiin, koska näitä kivoja otoksia on nii paljo!

wilma<3

mun rakas<3

tallipopulaaaa
annika <3
tervettä menoa :D

teivon poninäyttelyistä

teivon poninäyttelyistä

trs:n seurakisoista, meiän poniratsukot

kepa kisavalmiina <3

meiän huippujoukkue, kaikki sijottu!

wilma on suosittu <3 ft miisa



taistelu vesipullosta :D wilmaa kiinnostaa <3

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

MG<3 Mut hei mää tuun sit sun malliks joskus jos tarttet, kun sillon kesälomal ei ollu aikaa :( Ja voi kauheeta toi kuva missä me puhuttiin ;DD

henna kirjoitti...

jooooo! just helmi :D mut täytyy kattoo joku kiva vaik viikonloppu, tai sit jos tiistain pääsis tallille jo aikasin ni ennen tuntii ;)

Anna kirjoitti...

Joo pitää kattoo joku kiva päivä! Mut mää pääsen vasta kolmelta tiistaisin koulusta niin ehkä se viikonloppu ois silleen parempi :)