29. lokakuuta 2011

Vrummmmm!

IMG_3679

Tampereella on lihavia puluja!

Käytiin siis tänään kattoon Jennan kanssa Autot 2, oliko edes loistava tai mitää!? :D Lippujen lunastuksen jälkeen meillä oli tunti aikaa, joten päätettiin vähän kierrellä keskustas. Katteltiin Anttilas kaikkia kivoja kalentereita. Oisin halunnu sieltä sellasen liikuntapäiväkirjan, mut makso melkein 20€, joten päätin jättää tällä kertaa väliin. Annoin sit yhelle katusoittajalle mun pikkukolikot (ah, hyvästi 5, 10 ja 20 -senttiset vähäksi aikaa!), kun se soitti ja laulu Green Dayn Time of Your Lifen :3 Ja se oli hyvä! Käytiin myös Tiimaris ihan hyvin vuoks. Alakerrasta löydettiin kaikkea naamiaistavaraa, joten päätettiin sitten vähän sovitella niitä! Kaunista eikös? ;)
Vietettiin loppuaika sit Wayne's Coffeessa. Jenna maisto elämänsä ekan kerran cappucinoa (tai oikeestaan kahvia ylipäätään), eikä tykänny yhtään :D Ja sit syötiin puoliks sellanen jättisuklaamuffinssi.

IMG_3670

IMG_3668

IMG_3675

Ite elokuvahan oli ihan mahtava! Mie tykkään ihan sikapaljon kaikista Disneyn leffoista, ja varsinkin tosta, koska oon ite niin kilpailuhenkinen. Tuli oikeesti kauhee hinku lähtee kisaamaan, ihan missä tahansa lajissa. Ehkä eniten jossai juoksussa, ku saa mennä niiiiiin kovaa ku jaloista lähtee. Toi kilpailuhenkisyys on yks syy, miks en tykkää kun futiksessa on taukoa. Vaikka välillä vituttaa esim. reeneissä se, että oon niin huono, niin mä kuitenkin haluan olla siellä kentällä mukana vaikuttamassa pelin kulkuun, ja yrittää parhaani. Nyt eksyttiin vähän aiheesta, mutta mitäpä tuosta. Meillä oli kuitenkin tosi kivaa! Leffateatteri oli täynnä pikkukakaroita vanhempiensa kanssa, ja sit oltiin me Jennan kans.. Vähän ne lapset katto sillee "öööö..?" ku naurettii siel nii paljo :D Mut eikös se oo ihan hyvä asia, et leffa on hauska ja se naurattaa?!

operaatio muffinssin halkaisu (älkää kommentoiko mun ilmettä, kiitos!)

IMG_3692



Sit lupasin laittaa kuvan siitä neuleesta ja farkuista, elikkäs tossa ne nyt sitten näkyy. Toi on vähän huono kuva, mut parempaakaan ei oo, joten koittakaa kestää.

IMG_3703

IMG_3750

See ya!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hahahahahahahhahahahahh! saaanko laittaa ton sumopainija kuvan proffakuvaks facessa??? :D:D:D:D:DD
t.Jenna

henna kirjoitti...

Jenna > jooo tietty! :D