20. lokakuuta 2011

Kuvattomia postauksia luvassa

Piti eilen vielä illalla kirjotella Annikan kanssa tehdystä kaupunkireissusta, mutten sit ehtinyt, kun jouduin pakkaamaan ja siivoamaan. Ollaan nyt siis Virroilla mummulassa lauantaihin asti. Koitan päästä postaamaan, mutta kuvia varmaan näette vasta sunnuntaina, kun en tajunnut ottaa kameran piuhaa mukaan.

Eilinen päivä meni siis Annikan kanssa kaupungilla. Kiva olla sen kyydissä, ku ajetaan mautolla kaupungin läpi :D Ei pelottanu ei! Selvittiin kuitenkin Ratinan parkkipaikalle hengissä ja osattiin jopa käyttää sitä parkkilippuautomaattia vai mikä lieneekään.
Kierrettiin sitten kaikki Koskarin vaatekaupat läpi, mut kumpikaan ei oikein löytäny mitään, no Annikallahan ei ollut ees rahaa oikeestaan yhtään mukana. Mua ketutti se, et oisin löytäny aika montakin kivaa vaatetta, mutta kaikissa jäljellä melkein pelkästään kokoja XXL, XL ja L -.- Ostin sit kuitenkin Onlysta sellasen kivan oranssin tuubitopin. Oisin halunnu turkoosin ja sellasen nätin sinisenkin, muttei ollu kokoja.
Käytiin vielä just ennen lähtöä kahvilla, ja syötiin älyhyvää mutakakkua vadelmahillolla ja kermavaahdolla, NAM! <3 Näin sitten Emmin porukoittensa kanssa, ne oli ollu ostamas juhlakenkii. Vaihdettiin sit nopee kuulumiset ja mietittiin koska ehdittäis taas nähdä. Tietämättömille tiedoks, Emmi siis asuu nykyään Ruovedellä (käy siellä lukioo), eli ei enää nähdä niin usein ku ennen.

Tänään lähettiin ihan liian aikasin ajamaan Virroille, ja perillä meninkin suoraan nukkumaan 4 tunniks ^^ Olin sitten vähän pirteempi, kun lähdettiin käymään kirjastossa. Ollaan täällä 2 päivää (no + tää loppuun) ja mulla on kuus kirjaa nyt lainassa :D
Olin tänää tossa iltapäivällä taas ratsastamassa Perinnekylässä. Menin yhdellä Helmi -nimisellä suokkitammalla, ja vuorossa oli hyppytunti. Helmi oli sellanen aika hassu ratsastaa, muuten aika laiska, mut esteillä innostu ja lähti kovaa. Ja hyppäs aika silleen matalasti. Mentiin eka vähän yksittäistä pystyä, sit innaripystyjä. Lopputunnista otettin vielä parit hypyt kaarevalla uralla oleville pystyille. Poni tykkäs ilmiselvästi hyppäämisestä, ja vikalla hyppykerralla esteen ja ponin mahan väliin jäi varmaan 50cm (esteet oli siis 70-80cm) :D Olihan se ihan kiva tamma, mut ei kuitenkaan jotenki mun tyylinen.

Huomenna saan nukkuu pitkään, ku muut lähtee aamulla Tuuriin. Huomiselle on kans varattu ratsastus, mut tällä kertaa on koulutunti. Tallin omistaja sano et periaatteessa voidaan ite päättää kellä mennään (tunnille siis tulossa mun lisäks 2 jotain muuta), kun ollaan kaikki sen verran saman tasosia. En sit kuitenkaan osannu sanoa, kenet haluisin, joten sen näkee sitten :)

Ei kommentteja: