6. lokakuuta 2011

so sorry! + mulla on parhaat ystävät!

Nyt on palattu taas normaaliin arkeen koeviikon jälkeen, mutta silti en oo kirjottelemaan ehtiny... Mutta viime viikonlopun lauantaina oli meiän tän kauden vika peli, meni, no, hävittiin 9-0.. Ja vaikka oltais voitettu noi, oltais silti oltu piirinsarjas vikoi :D Sunnuntaina oli sit koulukisat, menin Fisulla helpon C:n. Poni oli ihan älytyhmällä päällä, eikä rata siis oikeen sujunu hyvin. Saatiin kuitenkin 58%, ja oltiin viidensiä kymmenestä ratsukosta :)



Tiistaina hyppäsin Artulla tunnilla, ei menny mitenkään kovin hyvin, ku meiän tunnilla yks tyttö meni Kepa-kullalla, eikä meinannu saada sitä ees raviin -.- Meiän hypyt jäi sit kavaletteihin ja pariin 60cm ristikkoon, hienoa! Jossu ja Vilkku jätti sit toiveet et ois kiva hypätäkin joskus... :D Toivottavasti nyt ens viikol on sit kans esteitä...
Maanantaina ja keskiviikkona ei oikeen tapahtunu mitään. Kävin Jennan ja Sannin kans hulluilla päivillä, mutta ei me siellä kauheen kauaa viihdytty, ku porukkaa oli nii paljo. Ostin kuitenkin Annikalle synttärilahjan sielt.



Tänää mulla ois ollu kouluu 8:15-16:30, mut Annu suostutteli mut lintsaan (aijai :<) ja lähettii koululta sit keskustaan. Se väitti et sen pitää käyä ostaan serkulleen synttärilahjaks jotai leffalippui, ni suunnattii ekana Plevnaan. Yhtäkkii sielt tuli Elli, Annarauna, Vilma, Jenna ja Elisa meit vastaa sillee "HYVÄÄ SYNTTÄRIÄÄ!" ja olin sillee ööö täh? :D Ne oli sit maksanu mut leffaan kattoon ton Vain seksiä (se oli muute hyvä, kantsii käyä kattoo!) ja syömään American Dinneriin! Sain ihan himo hienon kortinkin :D Oli kyl ihanaa, kiitos! <3

Illalla sit Annika tuli hakeen mua ajelulle, se sai kortin eilen ja tänään se sit tuli kyytsää mua mautol ympäri lentsuu ja lietsuu. "EI HELVETTI MÄ AJOIN PUNASII PÄIN! Eiku ne olikin vihreet..." Näin meillä :D En vieläkään tykkää mautoist sen erityisemmin, ne näyttääki nii tyhmiltä, mutta on ne huonolla säällä (kuten tänää) ihan kätevii. JA VOI POPITTAA! :D Annoin sitten samalla reissulla Annikalle sen synttärilahjan, eli sellasen pinkin mukin, yhen taulun ja suklaapatukan, huiman kekseliästä!

synttärikortti ulkoa...



... ja sisältä!



Lauantaina ois tarkotus juhlii mun synttäreitä mummun ja papan seurassa, ja vähän perheenkin. Oikeestihan ne ois vasta maanantaina, mutta iskä ei oo sillo koton, ni päätettii juhlistaa sitä viikonloppun. Sunnuntaina ois vuorossa taas valkku, ja (jos muistan oikein) meiän pitäis nyt tällä kerralla vaihtaa poneja..? Maanantain Elli ja Annu tulee sit meille syömää mutakakkuu ;)

Ei kommentteja: