19. huhtikuuta 2011

Perfect day!

En todellakaan aio antaa teiän nauttia mun suunnattoman upeasta englanninkielen taidosta otsikkoa enempää :D No mutta oikeesti, ilma oli just tollane ihana ja auringossa tuli kuuma! Summer is coming!

Koulupäivä oli iha jees, mitä ny vähä tylsä. Okei, se on koulua, ei voikaan olla mitää järjettömän hauskaa ja jännää. Sori jos joku lukija tykkää koulunkäynnist ja joutuu kuunteleen (tai oikeestaan lukeen) mun valituksia :D Huomen puolet päivästä menee kokeiden palautukseen, ite saan siis ruotsin ja enkun. Torstaina jaetaan viime jakson todistukset ja saadaan loput kokeet. Eli keskiviikko on kieli- ja torstai lukuainepäivä, sillon siis ussa ja yhteiskuntaoppi.

Heidi (alias ratsiope again, oon varmaa sanonuki...) oli hyvä ajatustenlukija, ku sain tunnille Kepan ja mentiin vieläpä maastoon <3 Aaaaah, oli täydellist! En ees muist koska oon ollu vahannas viimeks maastos, joskus elokuus? No mutta, oli poneilla paljon ihmeteltävää ku eivät tähän aikaa vuodest pääse maastoo ku tooositosi harvoin. Hah, Keppanaki oli iha hölmö, tuijotteli harmaita postilaatikoita (mut ei muun värisiä) ja sellasia oransseja tiemerkkikeppejä. Ja vesilätäköt, HUI! Muuten maastot oli iha huippuhyväs kunnos, just sellases sopivan pehmees, eikä ollu kuoppii tai lätäköit. Eka lätäkkö aiheutti suurta päänvaivaa ponille, joka hyppäs pari metriä ilmaan ja kiers sen huiman suuren järven muutaman metrin päästä, sieltähän ois voinu hypät esiin vaik merihirviö!
Voi että se laukkapätkäki oli niiiin mahtava. Tuli sarjatulituksella pukkeja, ja olis halunnu lähtee perään ku Nomar ja Maikki kiskas jonon ohi :D Siinä sit ku pysähdyttii, et ne pääsee takas paikoilleen, Ellu meinas Rosa-ponin kans piiloutua ojaan ja Kepa hyppi pystyyn. Se poni on vaan paras, vaik onki välil vähä höhlä <3

xx Heku

Ei kommentteja: