27. huhtikuuta 2011

On vuosi 85, kauan on aikaa siis, siitä kun viimeksi ylöspäin, pyörähdin pyörässä näin!


Joo eli on nyt ollu menossa millon minnekin. Äippä ja sisko tuli tänää Turkist, mut ne on molemmat iha kalkkilaivan kapteeneja silti. Mistä tuli muuten mieleen et en millään jaksais oottaa sitä neljättä Pirates of the Caribbeania <3 Ne vaan on niin hyvii!

Pääsiäine meni mun mielest vähä liian nopeeta, ja Annu oliki meillä su-ma yötä. Toi singstarin laulaminen ei oikeen oo meiän juttu, etenkään Ari Koivusen Hear my call ja Elastisen Anna soida biisien tahdis :'D Ainii, ja käytiin sit maanantain kattoo se Red Riding Hood. Oli meinaa aikas hyvä, kannattaa käydä kattoon! Nukkuminen jäi vähä väliin ku katottiin salkkareit, house ja yks tanssileffa (jonka nimee en muista, mut en jaksa käydä kattoo :P) ja laulettii singstaria. Mut oli kivaa, kiitus!

Tiistain menin taas vaihteeks Fidjillä, poni oli ihan superi, vaik oliki vähä vauhtia. Kaikki ponit oli vähä tööttööt -tuulella nyt ku on taas siirrytty ulos, joten meiänki tunti sai vääh äksöniä, ku Kirppu läks (mut Vilkku oli hyvä ja pysy seläs). Amor säikähti Kirppuu ja potkas Miraa, joka sit teki jonku ihme vänkyräpukkikiepin ja Ellu tippu. Lopputunnist Arttu viel säikähti jotain lintua ja meinas tiputtaa Annan :D Näin meillä.

Aaah, ratsitunnin jälkeen vaihoin vaatteet vaan pikasesti ja suuntasin Tampereen työväen teatterille, nimittäin kattomaan Vuonna 85 remix!! Ei siitä sen enempää, muuta ku et se oli upee, mahtava, loistava, huippu, paras, järjettömän hauska... Tätä listaa voi jatkaa vaik kui pitkäl :D Oisin halunnu mennä kattoon sen vaik heti perään uudestaan, mut meen kyl todellaki kattoo sen toisen kerran ku saan rahaa. Ja, iskä on jopa luvannu maksaa mulle lipun sellasiin sing along -esitykseen jossai vaihees <3



Tänää oli tälläne tylsä normipäivä med reenit, samaten huomen. Tosin huomen koulus on rento päivä, meinaa mulla on valokuvaust, kuvist, psykaa (ja toi kurssi on tosi kiva viel kaiken lisäks!) ja ilmasutaitoo :D

muoks// Hiihiii, Miki ilmotti äsken et ne juhlii Missen synttäreit niillä. Nyt siis pitäis jotenki hommata kyyti tai rahaa juna-/bussilippuihin hesaan, tai oikeestaan Sipooseen. Hitto mun on nii pakko pääst, haluun ehdottomast nähä ne! Eli siis paikalle on tulossa noiden kahen lisäks Jenkku ja Janina einolast + Emmi jos se pääsee <3 Henna k ei kyl harmi vaa tuu, mut me toivotetaa sille yhes onnee kisaviikonlopulle, eiks je? ;)

xx Heku
PS. ite otettuja kuvia tulee taas jossai vaihees, ny on just kamera rikki... (mikä muutes hankaloittaa vähäsen noita valokuvauskurssin kotitehtävien tekoa -.-)

Ei kommentteja: