8. huhtikuuta 2011

I'm so blue!


"I'm blue da ba dee da ba die..
I have a blue house with a blue window.
Blue is the colour of all that I wear.
Blue are the streets and all the trees are too.
I have a girlfriend and she is so blue.
Blue are the people here that walk around,
Blue like my corvette, it's standing outside.
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the feelings that live inside me.
I'm blue da ba dee da ba die..."


Joo, tänään oli totally blue -päivä. Oli sininen t-paita, siniset sukat, sinistä luomiväriä (joka tosin ei näkyny kunnolla). Piti viel lakata kynnet sinisiks, mut tuli aamulla vähä kiire, ni en ehtiny :<

Oltiin siis tänää Annun ja yhen sen kaverin Iinan kans Stokkan hulluilla päivillä. No mun herätyskello ei soinu, tai sit en vaan heränny siihe, joten tuli lievästi sanoen kiire :D Eka pysäkki oli mäkki, meinaa oli vähä nälkä. Rahaa ei ollu kauhiasti mukana, joten mukaan tarttu vaan leffa Hullut hautajaiset. Oon kuullu et se on hyvä, täytyy jossain vaihees ens viikkoo kattoo se.
Tos pari tuntii oli reenit, perussäätöö vaan sielläki ja lähettiin sit reenien jälkeen polkee kotiin Annikan kans. No siin Tesoman koululta ku tullaan on sellane iso mäki ja siel alhaalla oli ihan jättimäinen vesilammikko, sellanen varmaa 40cm syvä. Mä vaan totesin Annikalle et väistä vähän, mun pitää ottaa vauhtia et pääsen ton lammikon yli polkematta. Ja viisaana ihmisenä sitten laskin mäen alas täyttä vauhtia ja lätäkön yli. Enpäs vaan ajatellut, et mitä kovempaa menee, sitä enemmän se vesi roiskuu. Horjuin sit jotenki lätäkön yli, meinasin kaatuaki sinne, ja heti sen jälkeen laskin jalat maaha ja aloin nauraa. Olin polviin asti märkä, kivasti se vesi tosiaan roisku :D Perus minä.

Huomen oon sit menos tonne Hevoset 2011 -messuille Pirkkahalliin, mut harmi vaan yksin, ku kukaan ei oikeen päässy. No enköhän mä siel joka tapaukses viihdy, siit onki tullu jokavuotinen perinne! Ja sunnuntaina ois taasen reenit, eli koko viikonloppu menee heiluessa ympäri Tamperetta...

---

Unohdinpas tossa eilisen postauksessa kertoo, että eilen (eli siis tässä tapauksessa keskiviikkona) meil oli koulussa taas Median makupaloja -luento aiheena "Sinustako bloggaaja?" Aiheesta kerto Niina Tapojärvi (Nelliinan vaatehuone, varmasti monelle tuttu!), Eino Nurmisto (valokuvausblogi) sekä meiän oma koululainen Rosaliina Ahvenjärvi (Rosaland!). Kiitokset teille, oli kyllä loistava luento! Jokanen on kirjottanu blogiinsa juttua tosta, joten voitte käydä lukemassa.
Seuraava luento onkin 11. toukokuuta, kun Janne Kataja tulee kertomaan julkisuudesta (klo 14:30- n. 16:00). Ja noi luennothan on kaikille avoimia, joten jos jotakuta kiinnostaa tulla kuunteleen, nii paikkahan on Sammon keskuslukion auditoria :)

xx Heku

Ei kommentteja: