21. marraskuuta 2011

tämä kone...!!!!!!

Pahoitteluni taas tähän alkuun. Eli nyt ei oo kuvia (enkä voi laittaa vanhojakaan) eikä videoita tiedossa, koska tämä ihanarakas koneeni ei suostu avaamaan tiedostoja -.-

Tänään vaan löhöilin koko päivän kotona, meillä kun alko koeviikko, eikä tänään ollut mitään. Taino olis ollut oikeesti ena5:en pohjatunti, mut sekin peruttiin meiän silloisen teatterireissun takia. Ja siis jos joku kysyy, niin luen tällä hetkellä sit enkun sanoja! Tänään oli kans futisjoukkueen kanssa lenkki. Meillähän oli tossa kuukauden reenitauko, ja meiän ois pitäny päästä nyt jonnekin Ahvenjärven (?) uuteen halliin reenaamaan, mutta siinä tuli joku rakennusjuttu, että valmistuu vasta uuden vuoden tienoilla. Joten käydään nyt seuraavat pari viikkoo aina maanantaisin lenkkeilemäs ympäri Tesomajärveä. Olin muuten tänään nopeimpien joukossa ja tulin 7. perille (meitä oli siis yhteensä 16), vaik luulin et mulla on tosi huono kunto ja joudun koko ajan käveleen :D Juostiin se järvi 3 kertaa ympäri, ja matkaks tuli jotain 5km.
Huomenna ei saada koulussa ruokaa, kun jotkut (en ees tiiä ketkä :D) lakkoilee taas vaihteeks. Noooh, lähetään Annun kans käymään raxis tai jossai, kulutetaan taas vaihteeks vähän rahaa.

+ Meiän ponivalkkulaisten pitäis järjestää tallin lapsille pikkujoulut ens kuun alussa, mitään ideoita? Aikaa ois sellaset 2h, voi vähän venyäkin. Ehdoteltu on jo mm. joulukorttien askartelua karsinoiden oviin, joku tietovisa tallin hevosista, tukkihumalaa yms :)

Ei kommentteja: