3. marraskuuta 2011

50 days to Christmas!

Päätin sitten taas vaihteeksi harjoitella joulutorttujen tekoa, kun jouluun on enää niin vähän aikaa ^^ Tällä hetkellä ne on uunissa paistumassa, kohta pitäis varmaan ottaa poies. Vilkuilen uunia ja kelloa puolen sekunnin välein, oon siis tuonut läppärin keittiöön, että voin vahtia mun tuotoksia samalla kun dataan. (ja nyt tuli mieleen, vihaan jostain syystä 'dataan' -sanaa! :D)
Suomalaisvastaisena ihmisenä tykkään kuitenkin joulusta tosi paljon. Rakastan lahjojen antamista (toki myös saamista!), yhdessä oloa, ruokaa, kaikkia joulusia ohjelmia, koristeita... Onneks meiän perhe ei oo mitenkään uskonnollinen, ei siis tarvi käydä kirkossa. Suomalaiset kirkkotapahtumat, oli kyseessä pääsiäis- tai joulumessu, tai mikä tahansa muu, jota en osaa nimetä, on jotenkin kauheen tylsiä ja samanlaisia. Virret on oikeestaan aina sellasia masentavia, saarnat... no, on saarnoja, eipä niiden kuulukaan olla mitään "JIHIHIIII tänään saarnaan teille leivän syönnistä!" Kyllä, mäkin tykkään mun esimerkeistä.
Muistan kun joskus yläasteella Kalevan kirkossa oli joku kulttuuripäivä. Oltiin sitten kuuntelemassa afrikkalaistyylistä messua, oliskohan ollu joku kenialainen tms..? Ja rakastuin! Laulut oli sellasia ihanan pirteitä, ja normaalien urkujen ja huilujen sijaan soittimina oli erilaisia rumpuja ja triangeli. Oli ihanaa kuunnella kerrankin iloista musiikkia kirkossa!

Ah nam, nyt tuli tortut uunista <3 Täytyy nyt häipyä tekemään koulujuttuja, mutta saatan illalla, tai viimeistään huomenna palailla kunnollisen postauksen kanssa. Tää kun oli tällanen.. mielipide? :)

Ei kommentteja: