16. huhtikuuta 2013

Lemppariblogini

Vaikka oman kirjoittamisen aktiivisuus vaihtelee erittäin paljon, rakastan lukea muita blogeja, etenkin niitä joihin tulee postauksia usein. Luen oikeestaan kaikenlaisia blogeja hevosblogeista muotipainotteisiin. Oikeestaan blogin pääaiheella ei sinänsä oo mulle mitään väliä, jos kirjottajan tyyli ja blogin ulkoasua nappaa, niin jään helposti seurailemaan. Koska mulla ei oo omassa koneessa vielä nettiä (saan nettitikun vasta huomenna), niin päättelin tehdä tällaisen postauksen. Huomiseen postaukseen tulee sit meinaa kuviakin, ja niihin tarviin sit omaa konetta. Blogit eivät siis ole tässä missään tarkoituksellisessa järjestyksessä, vaan heittelin niitä tuohon ihan satunnaisesti.

Muut blogit
boy called johannes: Aivan järkyttävän upeita valokuvia! Tykkään Johanneksen blogista muutenkin tosi paljon ja oon saanu sen kuvauksista ihan hirveästi inspiraatiota omiin kuvailuihini.

naaG - not an average Guy: Upeita kuvia, ihania vaatteita, usein ilmestyviä ja kivoja postauksia, jnejne. Varmaan mun lemppariblogi kaikenkaikkiaan, ainakin top3 -listalla ehdottomasti!

Steffit: Vaikka en ite (ainakaan tällä hetkellä) ole mikään himoliikkuja, tykkään tosi paljon lukea Steffin treeniblogia. Kivoja reeni- ja ruokavinkkejä sekä erittäin aktiivinen postaustahti.


Hevosblogit
Dreamin' Big: En itse asiassa oikeestaan osaa määritellä, mikä tästä blogista tekee niin kivan. Tää on kuitenki ehdottomasti mun lemppareihin kuuluva!

my little pony: russeja! Ei tosin ainoo syy miks tota luen, mutta pakkohan teiänki on myöntää että noi ponit on ihan syötävän sulosia!

Jenna's Life: Yhden tallikaverini ylläpitämä blogi. Kirjotukset on hauskoja ja kuvia on paljon, lisäksi mielestäni on kiva seurata oman tallin porukan kirjoituksia.


Tuossahan nuo aikalailla sit olikin. Toki luen montaamontaa muutakin blogia erittäin mielelläni (hmm, miks lukisinkaan niitä jos en pitäis niistä?), mutta noi vain sattuvat olemaan ylitse muiden. Käykää toki kurkistamassa, ja kertokaa omista lemppariblogeistanne, ehkä mäkin löydän uusia ja kiinnostavia! :)

1 kommentti:

Steffi kirjoitti...

Kiitti hei! :)

x Steffi