18. helmikuuta 2012

pelkkää juhlaa!

Torstaina koulua oli huimat 1h + abishow. Abishow oli nyt parempi kun viime vuonna, joskin toi Sammon äänentoistotekniikka vähän petti taas... :D Muutaman videopätkänkin otin, mutta en muistanu säätää valotusta kohdilleen, niin eipä niissä paljoa sitten näy. Mutta ainakin osa kuvista onnistui, vaikka mukana oli vaan toi kittiputki. Mukana oli mm. pyjamabanaanit ja teletapit, Jeesus opetuslapsineen, Pallomasi sun muita taru-/satuolentoja!

Perjantaina oli sitten ne Wanhojen tanssit. Nättejä pukuja oli, vaikka tykkäsinkin enemmän viime vuoden puvuista (näin yleistettynä). Viime vuonna vaaleenpunasia oli puvuista joka toinen, tänä vuonna tummansinistä löyty toooosi paljon. Se vaan ei kyllä sopinut kaikille, mutta joillekin sit taas sopi tosi hyvin! Kuvia tuli otettua sellaset melkein 700 kappaletta, mutta 400 meni suoraan poistoon jo paikanpäällä, kun laatu oli niin huonoa. Munhan piti ottaa se pidempi putki mukaan, mutta tietysti sitten unohdin... Tanssien kuvaus oli suurinpiirtein sellasta et nappi pohjaan, 20 kuvaa sarjakuvauksella otettuna ja ehkä yks ees siedettävä löyty :D Mutta oli kuitenkin tosi kiva päästä taas pitkästä aikaa kuvaamaan, kun toi -25 ei oikein kannusta ulkona kuvaamaan, eikä mihinkään jaksa kulkea noin kylmällä.

Pidettiin sit tolla meiän "ruokaporukalla" ihan omat jatkot (miinus rauski ja janna, joitten piti eka kyl tulla). Käytiin hakemassa pitsat, saatiin niistä alennusta + sellanen iso cokispullo sit vielä kaupanpäälle, ku tilattiin niin monta kerralla. Meinattiinpa vielä saada yks ylimääränen pitsa :D Meillä oli ihan superkiva ilta, syötiin herkkuja ja juteltiin. Kuvien perusteella näyttää kuiteski siltä et ois vedetty jotain muutakin kui cokista ja fantaa, mutta ihan selvinpäin me kyllä oltiin! Jotenkin kuitenkin epäilen et muut ei halu noita kuvia julkaistaviks... :D
Kiitos Annu, Elli, Sanni, Jenna, Veera, Vilma, Elisa ja Riikka ihanasta illasta (ja yöstä)! <3

Tänään oon vaan istuskellu kotona ja katellu leffoja, sekä vääntäny noita työhakemuksia ja ansioluetteloita eri paikkoihin.

Kuvat voin laitella näkyviin vaikka huomenissa, koska blogger ei suostu nyt jostain syystä lisäämään niitä...

Ei kommentteja: