28. helmikuuta 2012

On se ihanaa, kun kerrankin on monta hyvää päivää putkeen!

Tänään oli myös ihana päivä koska näin Emmiä pitkästä aikaa! <3 Herranjestas mulla on ollutkin sitä ikävä, viimeks nähtiin sillon joulukuun alussa. Oltiin ensin joku 2 tuntia ulkona "kuvaamassa" (joo, otettiin ehkä 10 kuvaa kumpikin..) ja juteltiin siinä sit oikeestaan koko aika kaikesta maan ja taivaan välillä. Autioitunut, luminen puisto oli hyvä paikka jutella rauhassa, mutta samalla tutkailla ohikulkevia ihmisiä.
Tän jälkeen kävin äkkiä kotona syömässä ja vaihtamassa vaatteet ennen tallille lähtöä. Tänään oli vuorossa koulutunti ja menin vaihtelun vuoks Kepalla! <3 Poni oli ihan super, kerrankin siltä löyty innokkuutta myös kouluiluun! Tehtiin avotaivutuksia uralla molempiin suuntiin, ja sit vielä keskihalkasijalla muutaman kerran. Aina avon jälkeen piti tehdä suoristus, nostaa laukka ja tehdä laukkaympyrä ennen raviin siirtymistä. Muualla sit työskenneltiin ravissa, avot tehtiin käynnissä. Kepsa oli tosi pirtee ja sai kyllä tehdä aika reippaasti pidätteitä ettei se singonnu mihinkään :D Emmi oli mukana kuvaamassa, ja kuvat jopa onnistu maneesin pimeydestä huolimatta. Jotain hyötyä siitäkin, että ratsastaa kimolla ;)
Tunnin jälkeen oisin jääny vielä parturoimaan Wilman harjan (se on paikotellen kasvanu ja aika hirveen näkönen...), mutta tietysti se sitten jäikin seuraavalle tunnille.. Meen kuitenkin sunnuntaina tallille jo samaan aikaan ponivalkkulaisten kanssa, niin ehdin sitten tekemään harjaoperaation ennen meiän "kehareiden" (meiän ryhmän nimi on oikeesti kehitysestevalmennus, kuka lie senki keksiny...) omaa valkkua :D

Huomenna lähetään aamusta Virroille, ja viivytään siellä perjantaihin asti. Huomiseks on myös varattu mulle sieltä ratsastus, oiskos taas Moccailua luvassa, hope so!

------
Sain myös Jennin blogista idean tällaiseen pieneen hevosjuttuun, eli viikon ajan kerron noista asioista mitä tuossa listassa nyt on. Ja ei-hevospostauksia luvassa tietenkin näiden ohella! ;) Alotan tän jo huomenna, pitääkin alkaa jo nyt kaiveleen vanhoja kuvia esille...

Päivä 1. - Ratsastushistoriani
Päivä 2. - Tavoitteeni ratsastajana
Päivä 3. -Hevosblogeja joita luen
Päivä 4. - Tavaroita joita haluisin
Päivä 5. -Varusteeni
Päivä 6. -Unelmahevoseni
Päivä 7. -Toivelistani

2 kommenttia:

Jenskuu kirjoitti...

Korjasit ton projekti-jutun. Ite huomasin sen vast XD

henna kirjoitti...

haha :DD