1. maaliskuuta 2012

kuvatonta

Alotan ton projektin sittenkin vasta huomenna, koska en saa jostain syystä tätä mummun konetta hyväksymään tota muistitikkua, jossa kuvat on...

Eilen tultiin tänne joskus kymmenen aikaan aamulla, joten päätin mennä takasin nukkumaan kun mummu ja sisko lähti ulkoiluttaan naapurin koiraa. Heräilin siinä puol yhden maissa, joten syönnin jälkeen lähettiin kirjastoon ja sieltä suoraan tallille. Ja kuten oletinkin, oli vuorossa taas Moccailua :D Oli puolentoistatunnin koulutunti, tehtiin aika paljon laukkatyöskentelyä kaarevilla urilla. Alussa Mocca oli ihan älyttömän jäykkä eikä ois jaksanu yhtään liikkua. Alettiin sit tekemään kolmikaarista kiemurauraa, jonka jälkeen piti sit nostaa C:stä laukka. Ei neiti toki yhtään alkanut ennakoimaan laukannostoa, ja kuumui hirveästi kun edellä menijä alkoi laukata ja hän ei päässyt perään.
Alkuverkkojen jälkeen tultiin samaa kolmikaarista, mutta sillai et aina suoristuksien kohdalla tehtiin laukanvaihto. Ensimmäiset vaihdot meni ihan surkeesti, Mocalla kun on tapana vaihtaa laukka vaan edestä ja sen jälkeen singota johonkin. Eikä muuten oo kiva koittaa jarruttaa 170cm korkeeta, vahvaa hevosta, joka vaan painaa ohjille ja haluaisi mennä kovempaa! -.- Muutamien toistojen jälkeen sain sit pari kertaa sen vaihtaan tosi hyvin. Lopputunnista tehtiin vielä vähän vastalaukkaa sillai loivilla kiemuraurilla.

Tänään käytiin sit Tuurissa, ei sieltä kyllä kauheasti löytynyt mitään. Sieltä oli poistettu se hevososasto kokonaan, joten en saanut edes niitä kannuksia, joita lähdin kattomaan! :/ Ostin kuitenkin uudet kuulokkeet (ihanaa, kun on taas toimivat! <3), ja pari leffaa, kun siellä oli alennus 3 leffaa kympillä. Mukaan tarttui (500) Days of Summer, Morsianten sota ja Jali ja Suklaatehdas.

Huomenna palailtais takasin kotiin joskus neljän jälkeen, joten illalla ehdin vielä hyvin tekeen sen ratsastushistoriani -postauksen :)

Ei kommentteja: