18. maaliskuuta 2012

Mulla ei oo ollut nyt oikeen inspistä tehä tota projektia, eikä oikeen muutenkaan kirjottaa... Ei nyt tällä alkavalla, vaan sitä seuraavalla viikolla on koeviikko, joten silloinkin tulee olemaan hiljaiseloa. Mun on meinaan pakko lukea paljon, kun löytyy matikkaa, bilsaa, ruotsia ja enkkua -.- Ruotsista haluaisin hyvän numeron, bilsassa on paljon asiaa, ja matikka ja enkku on aina ollu mulle vaikeita..

Tän päiväsestä valkusta koitan nyt vähäsen kertoa, vaikka onkin tylsää selostaa sitä ilman kuvia tai videoita (koska kukaan ei voinut/jaksanut jäädä kattoon..). Ens kerralla kuitenki lupasivat, ja ens viikonlopun kisoista saan ainakin ;) Mutta Wilma oli tänään tosi hieno taas kerran! Sillä oli älyttömästi ylimäärästä energiaa, ja kun tehtävät sisälsi vaikeita, lyhyitä teitä, sai selässä tehdä aika paljon hommia. Lisäks se alkutunnista jostain syystä kyttäili vähän kaikkea ja kulki ihan vinosti. Siitä sit parani kun oltiin verkattu ja päästiin hyppäämään. Alotettiin menemällä tosta radasta pieniä pätkiä sellasina 70cm. Oli aika vaikee hypätä noita hevosella, joka kuumus vielä tavallista enemmän, etenkin kun sillä on tapana roiskasta vaan mahdollisimman isolla hypyllä esteitten yli :D Pari ohimenoa tuli just sen takia, että Wilma ei pysyny kunnolla käsissä enkä sitten ehtinyt kääntää sitä esteelle kun se juoksi melkein alta poies.
Loppua kohti alko sujumaan, ja lopussa hypättiin samaa rataa 90cm korkusena. Oli niin kiva päästä taas hyppään vähän isompaa, kun ei noilla normitunneilla hypätä yleensä ku max. 70cm ja en oo valkussa menny Wilmalla vielä niin kauaa et oltais koetettu isompia. Mutta tyttö oli hieno, ja vaik selässä joutu tekeen töitä et se pysy käsissä, oli tosi kiva valkku!

2 kommenttia:

Jenskuu kirjoitti...

Ai teillä on ens viikol vahannas kisat? Harmi kun en pääse....

henna kirjoitti...

Jenni > juu on :) höh, tyhmää :(