5. maaliskuuta 2012

SPRING!!

Ilmoitus kaikille niille, jotka eivät sitä oo vielä huomanneet: tennarikausi on alkanut! Vihdoinkin! <3 Uhosin jo eilen illalla, et ihan sama vaik yön aika satais 40cm lunta, laittaisin silti tennarit. Onneks ei sentään satanu :D
Kevät on niin ihanaa aikaa, kun on jo valosaa kun heräät, ja se jatkuu vielä myöhäänkin. Nyt on taas linnut alkanu laulaan, ja autotiet on sulia. Päätin että teen itsemurhayrityksen loppuviikosta ja kaivan pyörän esille ja poljen ainakin pienen lenkin vaikka sit pelkkiä autoteitä pitkin!

Huomenna saatte erittäin harvinaislaatuisen postauksen multa, tulossa on nimittäin vaatepostaus! Ei kuitenkaan ihan mikä tahansa, vaan kuvakollaaseja kesävaatteista ja -asusteista, joita haluaisin (hintaa en edes vilkaissut noissa...).

++ Jenni oli just blogissaan kirjottanu siitä, ettei lukijat osota aktiivisuuttaan. Ne 'tykkää' yms -napit on ihan vaan teitä lukijoita varten, samoin kommentointiboksi. On se kumma kun on 21 lukijaa, vain parissa kohdassa oli klikkailtu noita mielipidejuttuja, eikä kommenttejakaan oikeen näy. Aktivoitukaa ihmiset, en voi parantaa tässä mitään, kun en tiedä mitä mieltä ootte! ;)

2 kommenttia:

Jenskuu kirjoitti...

Pyöräilppäs sit tänne teivoon päin ;)Ihanaa kun jaksat kirjottaa näit erikoispostauksii! ♥♥♥

henna kirjoitti...

jenni > vvvoois joku päivä juu, tuun kuvaa kursseja yms ku kaveri järkkää niit ;) mut tacktack! :)