14. maaliskuuta 2012

Ehdin jo iloita, kun pariin edelliseen postaukseen olitte kommentoineet ja klikkailleet paljon, mutta nyt sit taas kahteen ei oo tullu oikeestaan mitään kommenttia. Vaikka tietysti kirjotan tänne sellasista asioista, mistä haluan kirjottaa, haluan oikeesti kuulla teidän mielipiteitä. Millasia postauksia haluatte lukea? ++ etenkin tohon "Äänestäkää!" postaukseen saisitte kommentoida jotain! ;)

Eilen valitettavasti ehtiny tehdä sitä projektin seuraavaa osaa, kun tulin tallilta niin myöhään kotiin. Tänäänkään en ala sitä enää tähän aikaan vääntämään, joten se päivä 3. postaus tulee huomenna ja 4. perjantaina.
Mutta eilen oli kyllä kiva tunti, menin piiiitkästä aikaa Paavolla! Olin ennen tuntia jo silleen "aikooko Heidi tosissaan pitää estetunnin, jos se laittaa mut Paavolla sinne?" Paavo on oikeesti kaikilta muilta tavoiltaan ja ulkonäöltään poni, paitsi säkäkorkeuden puolesta. Ihan toi ~173cm ei taida mennä ponista, vaikka otus käyttäytyiskin kuin shettis? :D Sillä on esteille kaks vaihdetta: hyppää yli mistä vaan (menee ihan kepeesti metrin ratoja hyvänä päivänä), mutta ollessaan ponituulella suurinpiirtein jäykistyy kauhusta, jos 20 metrin päässä on maassa puomi :'D Mutta Pate oli ihan super! Ei kieltäny kertaakaan, no pari kertaa vähän empi, mutta hyppäs kuiteski hyvin yli. Vähän oli hidas takaa, eikä reagoinu kauheen herkästi pohkeelle. Kuitenkin oli kiva mennä sillä taas, etenkin kun sattui olemaan hyvällä tuulella :)

Lauantaina ois Jennan tuparit, jeijee! Pääsen näkeen sit senkin uuden kämpän. Sunnuntaina olis taas vaihteeks valkku. Meiltähän jäi Laikko pois valmennuksesta, kun se ei oikeen sopinu siihen, nii saa nähdä kuka tulee sen tilalle.. En keksi yhtään kuka muu siihen vois tulla ku Paavo, koska loput on jo muissa valmennuksissa/ei sovellu tohon. Ja sit varmaan kiva mennä sillä, jos sille sattuu possuilupäivä eikä mee yhestäkään esteestä yli. Mutta mä en ainakaan Wilmasta suostu luopumaan, joku muu saa sit ottaa Paavon jos Paula (joka meni siis aikasemmin Laikolla) ei halua sitä! ;)

Ja hähähähäääähäää, arvatkaapa kuka lähtee pääsiäisenä ainakin etelä-Saksaan! Siitä suunnataan sit vielä jonnekkin muualle, mutta ei tiedä vielä minne :D

wee1 Wilma edellisten estekisojen jälkeen <3

Ei kommentteja: