25. toukokuuta 2013

3 suoritettu, 2 jäljellä

Kuvaton postaus vaihteeksi, kirjoittelen nimittäin tätä Aarnella eikä siis kovalevyä tietenkään mukana. Eipä sillä, ei mulla olis uusia kuvia kuitenkaan ollut.
Totaali hevosteluviikko, tallittomia päiviä huimat kaksi. Maanantaina olin taas ratsastamassa Rennaa, ja koska kumpikaan, ei poni eikä kuski, jaksanut tehdä sen ihmeempiä, höntsäiltiin vaan kevyesti kentällä ilman satulaa. Poni oli kuitenki ketale yhdessä vaiheessa ja koitti pudottaa mut koska koki kentän aidan vieressä olevan kastelukannun puolessa välissä ratsastusta kammottavaksi hirviöksi. Mentiin oikeastaan suurin osa käyntiä, vähän ravia ja about 2-3 nostoa molempiin suuntiin. Aikaakaan tähän ei mennyt kuin noin nelisenkymmentä minuuttia, eli kevyt ja lyhyt reeni.

Tiistaina menin puomeja Rosalla, ja jäi vähän huonohko fiilis. Poni meni muuten ihan muksasti, mut itse tehtävä (laukanvaihtoja puomiradalla) meni aivan surkeesti. Mentiin liian pitkänä ja plähplöh. Mietittiin Immin ja Matsun kans että näillä fiiliksillä onkin sit TOOSI hyvä lähteä sunnuntaina kisoihin, heilläkään ei mennyt omista mielistään hyvin.

Keskiviikkona oli talliton päivä, en sen ihmeempiä puuhastellut. Torstaina ratsastin taas Rennan. Tällä kertaa reenattiin koulua kentällä vähän vajaa tunnin verran. Käynnissä tehtiin väistöjä, ravissa ja laukassa temponmuutoksia ja siirtymisiä. Lopuksi käppäiltiin maastossa puolisen tuntia pitkin ohjin. Perjantaina oli matikan koe, nyt vaan sitten toivotaan läpipääsyä! Muuten sitten syksyllä uusimaan ennen kirjoituksia. Sain myös ekan työviikon vuorolistan, mulla on kolme aamuvuoroa (klo 6-12.00) ja kaksi iltavuoroa (klo 12-18.00).

Tänään tiedossa yleistä lagausta neljään asti, jolloin pitääkin lähteä tallille pakkaamaan. Ponikin pitäisi pestä, saa nähdä ollaanko mä ja Immi pesun jälkeen märempiä kuin itse poni :D Immi kuulemma on jo jotain tavaroita katsonut valmiiksi, mutta ainakin heinät ja vedet pitää vielä katsoa, samoin ponin ja meidän omat varusteet.
Sunnuntaina sitten ihan aamusta jo tallille pakkaan ponikin kyytiin (ilman sitä kisat voisi olla aavistuksen epämiellyttävämmät..) ja suunta kohti Niihamaa! Kisoista päästyä ehdinkin just ja just käydä suihkussa ja syödä, kun jo pitääkin lähteä keskustaan, koska BON JOVI!

Teen kisoista joko videopostauksen tai ihan tavallisen kisakertomuksen, vähän riippuen siitä kuinka paljon pystyn itse kuvaamaan :)

Ei kommentteja: