15. toukokuuta 2013

Hevoskuulumisia

Eilen ratsitunti Kepalla, koulua mentiin. Poni oli ihan kiva, laukassa ja käynnissä toimi hyvin ja kulki energisesti, mutta ravissa en saanut sitä sitten taas kunnolla eteen. Eikä tää edes oo eka kerta kun noin käy, mulla joka ikinen kerta Kertun kanssa tuo sama raviongelma. Matsu oli kuvaamassa, oli kiva saada taas materiaalia ratsastuksesta. Ainoa vaan, että vertailin näitä vuoden 2010 Kertulla ratsastus -kuviin, eikä kehitystä oo kuvista päätellen tapahtunut yhtään, hip hei...




Niihamassa järjestetään 26.5. Hämeen alueen tuntsarit estepuolella, jonne meidän(kin) tallilta on lähdössä iso porukka. Mä myös lähden mukaan, Rosalla. Oon tasan kerran elämässäni mennyt ko. ponilla ja siitäkin on joku 4 vuotta aikaa :D Sain vaan kaverilta viestin kesken koulupäivän et oot sit vai menossa Rosalla tuntsareihin. Ilmeeni oli varmaan vähän wtf, kiva kun mullekin on ilmoitettu asiasta. Noo ei siinä mitään, kyllä mä voin ihan hyvin sillä lähtee, jos saisin mennä sillä edes koulua ennen noita kisoja. Pitäisi siis varailla rästitunteja tälle ja ens viikolle, että pääsisin sillä hyppäämään.

Huomenna ois ehkä suunnitelmissa polkaista käymään Horzessa ja Hööksissä Ylöjärvellä vähän shoppailemassa. Ostoslistalla on ainakin kisapaita, kouluraippa, kannuskumit ja uus numerolappu kun vanha on hukkunut. Ja jos rahat riittää ja sopiva koko löytyy, niin myös kisatakki ois kiva :)

Ei kommentteja: