12. kesäkuuta 2013

Kauhea postaushinku

Mulla on ihan hirveä postausinnostus tällä hetkellä :D Ainoo ongelma vaan on, ettei mulla oo sen kummenpaa kirjoitettavaa, ellen kehittele jotain erikoispostauksia tms. Eilen tosiaan oli ratsastustunti ja Coralla puomeja. Ihan kivahan toi tamma oli, mutta liian hieno mun makuun! Tunnin jälkeen hoidettiin Hilla Matsun kanssa ja käytiin syöttelemässä vauvaa. Tälle viikolle ei suuria suunnitelmia oikein olekaan, mitä nyt töitä ja kavereiden sekä Aarnen näkemistä. Ja leffojen katselua, oon tällä viikolla katsonut jo 4 leffaa, ja vasta keskiviikko menossa.

Mulla oli tosiaan äsken joku idea mistä piti kirjoittaa, mutta arvatkaa vain unohdinko sen.. Perjantaista voisin tehdä videopostauksen, kun sellaista ei ole vähään aikaan tullut ja kun sitä on kuitenkin on toivottu. Tarkoitus siis töiden jälkeen mennä tallille vähän normaalia aiemmin, ja sitten illalla on estevalmennus Hilppasella. Lisäksi tällä viikolla on tulossa vielä varustepostaus, kirjoittelen (tai kuvaan, en ole vielä päättänyt) sen luultavasti tuossa viikonlopun aikana.

Ensi viikolla luvassa töitätöitätöitä ja töitä neljä ensimmäistä päivää, ja sen jälkeen vietetäänkin juhannusta! Saa nähdä mitä tulee keksittyä, luultavasti ollaan kavereiden kanssa meillä. Porukat lähtee siskon kanssa mökille, joten saan nauttia yksinolosta vähän lisää. Juhannusviikolla tulee varmaan myös kaveripostaus, kun sellaistakin oli taas toivottu.

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Jee hyvä hyvä että sulla on postaushinku! Se ei saa loppua! :D

henna kirjoitti...

Anna > ei se ainakaan vielä oo loppumassa :P

iida kirjoitti...

Haastoin sut :)

http://ipunhevoselamaa.blogspot.fi/2013/06/haaste.html?m=1

Anna kirjoitti...

Määkin haastoin sut ja sun on pakko sitten tehä se haaste, koska sanoit että sulla on postaushinku! :D

http://sitasuntataannanelamasta.blogspot.fi/2013/06/haaste.html