8. kesäkuuta 2013

Viime viikkojen kuulumisia

Mitäs tässä kaikkea onkaan tapahtunut... Kavereilla tosiaan oli viime viikonloppuna ylppäripartyt, laittelen niistä (ja kaikesta muustakin) kuvia heti kun vain saan ne koneelle :)

Viime viikon tiistaina oli ratsituntia ja tarkemmin koulua Paavolla. Vitsi että Puksu oli hieno! Se oli kerrankin koulutunnilla kuulolla heti alusta asti. Tehtiin alkutunnista vähän pohkeenväistöjä käynnissä ja ravissa, ja sen jälkeen sitten vastalaukkaa. Tultiin siis oikeassa kierroksessa oikeaa laukkaa, sitten tehtiin täyskaarto, jolloin suunta vaihtui vasemmalle, mutta oikean laukan piti silti jatkua. Oikeassa laukassa Paavo kulki kivasti lyhyenä ja tahdikkaana, mutta vastalaukassa se vähän lösähti aina, enkä saanut sitä niin kimmokkaaksi (voiko noin sanoa?) kuin oikeassa laukassa.

Keksiviikkona kävin shoppaamassa Ideaparkista itselleni mustat pillifarkut ja vihreän t-paidan. Niin ihania noi molemmat, että oli pakko ostaa, ja hintakaan ei ollut paha! Torstaina (vai perjantaina, en muista) käytiin ottamassa Aarnen yo-kuvat, niitäkin saatte sit nähdä! Lauantai meni juhlia kierrellessä, kävin Aarnen lisäksi myös Annun ja Riikan partyissa. Illalla sitten baariin muutamien Aarnen kavereiden kanssa, ja oli kivaa!

Sunnuntaina oli taas valmennus, Paavolla edelleen. Se oli alkuverkoissa maailman hienoin! Ei oo kyllä ikinä mennyt noin hyvin.. Vähän kammoksuin etukäteen kun meillä oli kaikenmaailman erikoisesteet kentällä, Paavo kun tunnetusti ei ole mikään maailman varmin hyppääjä. Mutta ihan turhaa, hitto se hyppäs hyvin, ei edes yrittänyt epäröidä! Tultiin pieniä pätkiä rataa ekaksi, ja otus meni oikein kivasti. Mutta sit alettiin hypätä rataa kokonaisuudessaan... Ei tullut sitten yhtään mitään. Yhdeksän esteen radasta kiellettiin seitsemälle, ei kovin hyvin siis. Ja kun asiat ei parantuneet yhtään loppua kohti. Mua vaivas nestehukka, niin kuin varmaan kaikkia muitakin valkkulaisia, eikä ajatus kulkenut sitten yhtään. Valkusta jäi tosi huono fiilis, vaikka sitten lopulta sainkin Paavon yli esteistä.

Maanantaina tuli puoli vuotta täyteen Aarnen kanssa, ja vietettiin oikein kiva päivä <3 Tiistaina alkoi työt, teen suunnilleen 6h/päivä töitä Lielahden cittarin hevi -osastolla, saa tulla moikkaan! Tiistaina myös ratsi, menin pitkästä aikaa Artulla. Kellään ei oikein ennen tuntia ollut fiilistä ratsastaa, mutta itse asiassa se sujuikin ihan hyvin. En Artusta oo koskaan oikeen tykännyt, mutta nyt se oli ajoittain tosi muksa, kun liikkui pyöreästi eteenpäin omalla moottorilla.
Muuten päivät onkin sit menny töissä ja nukkuessa, oon aina töiden jälkeen ihan törkeen väsynyt. Eilen oli valmennus uudella valkkuratsullani Hillalla, siitä tulee illalla vielä erikseen oma postaus. Nyt tyttöjen kanssa ulos <3

Ei kommentteja: