27. kesäkuuta 2013

Wee on takaisin!

Mamman toinen kultaponi on palannut kotiin <3 Nyt Hilpu ja Wimu saa kisata kyllä huomiosta ;)

Vaikka intoa ois postailla, netin toimimattomuus ja etenkin omat kiireet ovat tehokkaasti estäneet kirjoittamisen. Kun aamut on töissä, iltapäivän näkee kavereita, ja kun on päivät/illat töissä, nukkuu aamut. Eipä siinä siis pahemmin jää aikaa kirjoitella. Koitan nyt kuitenkin ehtiä vähän useammin, ainakin sen kerran viikossa tulla päivittelemään blogia.

Tiistaina 10.6. oli ratsitunti ja menin sitten Coralla ekaa kertaa. En tammasta erityisemmin pitänyt, etenkään kun se tuolloin vain poukkoili ympäriinsä ja eiköhän kentän toisessa päässä ollut kaivinkonekin meinannut syödä "pienen" raukkaparan. Hoitelin myös Hilpun ja kävin tunnin jälkeen vähän syöttelemässä ponia ja ottamassa kuvia.
Saman viikon perjantaina oli estevalkku Hillalla, eikä sekään mennyt erityisen hyvin. Poni oli jo karsinassa ihme touhottaja, eikä rauhoittunu selkään pääsyn jälkeen yhtään. Alkutunnin siis riekkui, ja sitten väsyikin lopussa niin ettei enää jaksanut keskittyä. Itekään en ollut parhaimmassa mahdollisessa vireessä, liekö johtunut saman päivän aikaisesta herätyksestä töiden takia.

Cora 11.6.

Viivi & Teddy 14.6.

valkku Hillalla 14.6.
Viime viikolla ratsastus jäi tiistaina väliin töiden takia, perjantainakaan ei ollut valkkua juhannuksen takia. Sen sijaan kävin koko viikonlopun liikuttamassa Rennaa, ei tehty oikeastaan mitään erikoista minään päivänä. Sunnuntaina ponilla oli kyllä tosi paljon ylimääräistä intoa ja energiaa kun hypättiin, mutta saatiin sen tarmokkuus sitten käännettyä työntekoon.
Juhannus vietettiin kaveriporukan kesken meillä, oli ihan supersuper kivaa! Grillattiin paljon kaikkea, käytiin uimassa, juteltiin, katottiin leffaa.. Omalla kameralla ei tullut otettua yhtään kuvaa, mutta ainakin Riikan kamerassa on jotakin, niitä näkee kunhan saan ne kuvat.

Tän viikon tiistaina oli taas merkitty Cora ratsuksi, en siis lähtenyt kovin hyvillä mielin tunnille. Tehtiin ympyrällä siirtymisiä, ensin puoli ympyrään käynnissä ja toinen puoli ravissa, ja sitten sama, mutta toinen käynnissä ja toinen laukassa. Cora itse asiassa alkoi noissa siirtymisissä sitten kuunnella tosi kivasti ja liikkui hyvin, mutta kuumui taas laukannostoista vähäsen. Kuitenkin tunnista jäi paaaaljon parempi fiilis kuin viime kerralla.
Tallireissun jälkeen suunnattiin Aarnen kanssa uimaan, ja sieltä tarttui Riikka mukaan. Ilta (ja yö) menikin sitten saunoessa, jutellessa ja pelatessa, lopulta R:kin jäi yöksi kun kello löi niin paljoa. Samat huvit jatkuivat sitten seuraavana aamuna ennen kuin mun piti lähteä töihin.

tänään vähän satoi...

Nyt istuskelen tässä flunssaisena huppari ja höntsyt päällä sekä villasukat jalassa, ulkona lämmintä 25 astetta.. Tän perjantain valmennus jää taas väliin, ja koska normitunneista on taukoa viikoilla 27 ja 28, saa nähdä milloin pääsen sitten seuraavan kerran ratsastamaan...

Ainiin, käytiin tänään äitin kanssa Hööksissä shoppailemassa aletuotteita. Tällä kertaa mukaan tarttui vain uusi ratsastuskypärä ja saapastuet, sillä housuista ja hanskoista oli koot loppuneet sopivista väreistä. Uudesta kypärästä oon haaveillut jo muutaman vuoden (edellinen on aika vanha, painaa vähän joka puolelta + se päällä on useasti tiputtukin), ja nyt löytyi tosi kiva, malliltaan oikeasti kuin tehty mun päähän! Jos muistelen oikein, hinta oli 89€, mutta kiitos -50% alennuksen, toi päähine lähti mulle n. 44€!


Ei kommentteja: