10. elokuuta 2013

Ja taas kipeenä

Viimeiseen neljään vuoteen en ole kertaakaan ollut kunnolla kipeänä, nyt tää flunssa on jo toinen tän kesän aikana. Ei kivaa. Torstaina ja etenkin perjantaina olin ihan kuollut, nyt olo muuten parempi, mutta ääntä ei lähde (tai jos lähteekin, se on epämääräistä kähisemistä). Tää viimeinen lomaviikko on hujahtanut ihan hurjaa vauhtia, enkä koneellakaan ole pahemmin ehtinyt olla, vaikka erityisempää tekemistä ei ole :D

Sunnuntaina tosiaan juhlittiin siskoni Emmin rippijuhlia. Mun entinen kamerahan meni sitten sille lahjana, joten nyt oon kameraton jonkin aikaa (sniff! :'(). Joka tapauksessa, juhlat meni hyvin, vaikka raskastakin oli. Tuon sunnuntain kuvailin vielä tuolla kamerallani (joka siis oli se Canon EOS 500D, jos joku haluaa tietää), että saadaan juhlista kuvia. Kirkossakin rippijuhlalaiset esiintyivät hienosti, vaikkakin mulla meinasi mennä hermo erääseen naiseen, joka lauloi kovaa ja korkealta - ja koko ajan väärässä tahdissa! Teki mieli mennä sanomaan hänelle asiasta, mutta päätin ettei se ehkä olisi suotavaa, hyvä niin. Lisäksi ehtoolliselta poistuessa meinasi tulla ongelma, kun mekkoni helma oli tarttunut kengän korkoon kiinni. Onneksi asiasta huomautettiin ennen kuin ehdin nousta, muuten olisin tyylikkäästi heittänyt ympäri keskellä kirkkoa..



kakkupöytä, oli tosiaan tarjolla 3. erilaista kakkua :D
vieraskirja

emmi vasemmalla, minä oikealla























Maanantaina eikä tiistaina tapahtunut mitään ihmeellistä, ainakaan sellaista mitä muistaisin :D Tiistaina oli tietty ratsastus, menin taas vaihteeksi Coralla koulua. Alkutunnista tehtiin väistöjä sekä käynnissä että ravissa ja lopputunnista vähän laukanlyhennystehtävää. Käynnissä väistöt sujui, ravissa joko tahti lössähti tai sitten Cora puski lapa edelle uraa kohti (väistettiin siis keskihalkaisijalta uralle). Sain myös huomautusta siitä, että mulla on toinen kylki, ei väistönpuoleinen, vaan se toinen, aina väistöjen aikana ihan rutussa, vaikka muuten yläkroppa on hyvässä linjassa väistön suhteen. En ole ikinä itse huomannut tätä ongelmaa, on mulle taidettu joskus tästä ehkä huomauttaakin, mutta mitään muistikuvaa siitä ei ole.. Joka tapauksessa, sitten kun oikeasti istuin suorassa, tuntui kuin oisin maannu ihan sillä väistön puoleisella kyljellä :D Mutta kyllä Corasta huomasi heti, miten paljon istunta vaikuttaa. Väistöt meinaan alkoi heti sujua paremmin kun istuin suorassa, se hevonen on niin pirun herkkä istunnalle. No, hyvä sinänsä.
Lopputunnista sitten tehtiin erästä laukkatehtävää vasemmassa kierroksessa. Ensin tehtiin peruslaukassa pääty-ympyrä, sitten jatkettiin uraa pitkin ja about puolessa välissä kenttää käännettiin voltille, jossa laukkaa piti lyhentää. Voltin jälkeen paluu taas peruslaukkaa ja uraa seuraten pitkän sivun loppuun. Tää tehtävä ei oikein sujunut, en saanut Coraa lyhentämään tarpeeksi ja käytin liikaa sisäohjaa. Kuitenkin saatiin loppujen lopuksi ihan tyydyttävä voltti monenmonen yrityksen jälkeen ja päästiin lopetteleen tunti.

Keskiviikkona näin ensin ihanaa Liinaa, käytiin syömässä American Dinerissa, jonka jälkeen suunnattiin Lidliin hakemaan vähän jälkkäriä ja sieltä Liinalle. Annukin päätyi sinne, ja pelailtiin siinä sitten ja syötiin jäätelöä ennen kuin mun piti lähteä. Oli ihana nähdä näitä kahta taas <3 Molemmillahan on tosiaan myös blogit, tässä Annun ja tässä Liinan. Ryhtykäähän lukemaan!

Torstai ja perjantai meni sit lähinnä löhötessä kun oli sen verran kipeä olo. Eilisestä valmennuksesta tulee erikseen vielä postaus, kunhan saan kuvia. Tässä kuitenkin ne parin viikon takaiset tippumiset Hillalta, nauttikaa :D


Ei kommentteja: