8. syyskuuta 2013

Viikonloppu

Ihanan energinen ja kevyt olo kun tuli lenkiltä! Käytiin Riikan ja sen koiran kanssa kävelemässä Tohloppijärvi ympäri + siihen vielä pyörämatkat ees taas. Ihana fiilis!

Perjantaina tosiaan pidettiin tyttöjen ilta Annun ja Liinan kanssa. Tarkoituksena oli että mennään Annulle about kuudeksi ja opiskellaan siinä ensin. Liina tuli sit hakemaan mua kotoa ja päädyttiin vähän seikkailemaan Kalevassa ennenkuin päästiin perille. Tehtiin myös äärimmäisen yksimielinen päätös siitä ettei jaksetakaan opiskella, vaan aletaan suoraa katsoa leffaa. Pienen kiistelyn jälkeen valittiin Lilo & Stich, jota seurasi pätkä Super Badia sekä julkkis BB. Itse en pahemmin tuota BB ois tahtonu, mutta mut äänestettiin nurin :D Ei se kylläkään ollut niin paha kuin aattelin, naurettiin Andyn puheelle ja ainakin mua henkilökohtaisesti ärsytti se Marianne ihan sairaasti! Kauheen teennäinen ja yääääh.. Päästiin nukkuun joskus about yhen aikaan, jos oikein muistan. Heräsin ite neljältä jostain syystä, Liina heräs sitten myös ja juteltiin johonkin puoli kasiin asti :D Yölliset juttutuokiot on just parhaita<3 Tuolloin joskus puoli 8 alettiin uudestaan nukkuun, ja vaikka herättiin jo yhentoista (?) aikoihin, makoiltiin vielä pari tuntia pedeissä. Mua ärsyttää ku en muistanu ottaa kameraa mukaan, joten ei oo yhtään kuvia illasta.. Laittelen tähän nyt sit jotain vanhempia kuvia tilalle :)




Lauantaina en tehnyt mitään, siis en yksinkertaisesti mitään. Ei kun hetkonen. Kyllähän mä ahkeroin ja siivosin vihdoin ja viimein (piti olla siivottu jo ke...). Loppuillan sitten lähinnä löhösin sängyllä ja datasin. Sain vihdoin uuden polvituen, joten raahasin itseni illalla pienelle kävelylenkille, jossa mukana muutama lyhyt hölkkäpätkä ja oli kivaa. Toi polvituki on nyt vaikuttanu tosi hyvältä ja tukevalta, joten toivotaan nyt että se auttaa tähän polvikipuiluun :)

Ei kommentteja: