1. marraskuuta 2013

Joulu tule jo!


Marraskuun ensimmäinen päivä.. Kuukauden päästä saa avata joulukalenterin ekan luukun! Tänä vuonna aion taas tehdä joulukalenterin, ja tällä kertaa toteutan sen loppuun asti. Oon nimittäin jo nyt suunnitellut aiheita ja jopa kirjoittanut osan niistä :D

Mulla on ihan kauhea jouluinnostus päällä! Kävin tänään vähän shoppailemassa, tavaraa lähti mukaan 30 euron edestä.. Ja pelkästään jouluun liittyviä tavaroita: koristeita, lahja- ja korttipaperia, muiden lahjoja. Ennen postauksen kirjoittamista askartelin kortteja ja lajittelin lahjoja. Tälläkin hetkellä istun tonttulakki päässä :D Tän vuoden jouluhan menee Hua Hinissa perheen ja Aarnen kanssa, odotan tota matkaa niin kovasti! Siitä onkin jo pari vuotta, kun oon viimeks ollut thai-kodissa..

Tosiaan, autokoulun teoriakoe tuli läpäistyä tossa torstaiaamuna, nyt sitten enää pari ajotuntia ja inssi. Eli ehkä jo parin viikon päästä on kortti taskussa! Vaikka mä en erityisemmin ajamisesta pidäkään, enkä edes olisi halunnut hankkia korttia, mutta onhan se ihan kiva kuitenkin kun sen inssin joskus läpäisee.






2 kommenttia:

Matsku kirjoitti...

mäkään en jaksais oottaa et tulee joulu! se on ehkä parasta koko vuodesta <3

henna kirjoitti...

Matsu > ihanaa että on joku toinenkin jouluintoilija! Se on <3