21. marraskuuta 2013

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää..

Nyt on entistä enemmän joulufiilis, kun aamulla herätessä satoi lunta! Oikeestaan sitä tulee edelleen, eikä kyllä haittaa. Talven ensimmäinen lumiukkokin on jo ehditty tehdä, oli pakko pysähtyä väkertämään sellainen matkalla bussipysäkille.

Mitäs mulle muuten..  Inssi on suoritettu, ei onneksi ollut hankaluuksia päästä läpi panikoinnista huolimatta. Sain myös viimein uuden puhelimen (samsung galaxy trend) ja itse asiassa tääkin postaus tulee sillä kirjoitettua.
Joululahjat oon jo ehtinyt ostaa, osan paketoidakin. En toki oo yhtään etuajassa.. mutta parempi ajoissa kuin paniikissa juuri ennen joulua. Pitäisi vielä kuitenkin jatkaa shoppailua, nimittäin ostoslistalla on ylioppilaslakki ja tietysti mekko asusteineen juhlia varten.
Lisäksi mun ihana pieni erjutteeni eli Annu täytti viime viikolla 19! Eli viimeinen teinivuosi käynnistyi ;)

Eilen hyppäsin Hillalla, ja alkuvaikeuksien jälkeen oli tosi kivaa. Hypättiin nimittäin pientä neljän esteen rataa, jonka toisena esteenä oli muuri. En tiedä onko koko poni eläissään edes nähnyt sellaista aiemmin, eikä siis ollut kauhean halukas hyppäämään sitä. Kiellettiin ensimmäisillä parilla lähestymisellä, ja kun päästiin sitten yli, syöksyi Hilla komeasti pukittaen eteenpäin. Pysyin kuitenkin selässä, ja lopputunti menikin hyvin. Huomenna olisi taas vuorostaan valkku, ja lauantaina lähdetään ehkä käymään Ideaparkissa Riikan ja mun sisko kanssa.

Käytiin muuten viime sunnuntaina Riikan ja Aarnen kanssa Tampereen joulun avajaisten takia keskustassa pyörimässä ja ihailemassa joulutunnelmaa. Keskustorilla oli söpöjä lampaita <3 päädyttiin sitten myös Jugiin, alempana näkyy kuva noiden kahden hienoista annoksista :D

Ei kommentteja: