5. marraskuuta 2013

Turinointia..

Tän päiväinen ratsitunti jäi vähän lyhyeksi tuon järkyttävän syysmyrskyn takia. Nimittäin noin 5 minuutin ratsastuksen jälkeen tallilta katkesi sähköt, joten myös maneesin valot pimenivät. Kun ne eivät sitten heti palanneet, todettiin että tää oli nyt tässä, tulkaa kaikki alas selästä ja viekää hevoset talliin. Kiva hoitaa hevosta melkein pimeässä, ainoana valona kännykän taskulamppu.. Mullahan oli, tai olisi ollut, miten vain, tänään ratsuna uusi tuttavuus Anne. Se on tallin omistajan oma hevonen, joka nyt alkaa ehkä käydä tunneilla. Vähän vauvamainen se oli, mutta vaikutti sen lyhyen hetken ajan, mitä selässä ehdin olla, tosi kivalta. Toivottavasti pääsen joskus kokeilemaan sitä kunnolla..

Tää viikko onkin muuten aika kiireinen. Huomenna aamusta salille ja sieltä suoraan ajotunnille (3. viimeisin tunti!). Illalla vielä siiville ihanien tyttöjen eli Annun, Liinan, Iinan ja Annikan kanssa <3 Tai no siiville ja siiville, muut syö siipiä ja mä koitan löytää itelleni jotakin ei-tulista :D Keskiviikkona sovitaan myös ajo-open kanssa että otanko lisätunteja vai menenkö näillä inssiin. Lisäksi varaillaan noi seuraavat ajot, ja ehkä jopa se inssi.. Hui!
Torstaina tallille nuorisojaoston kokoukseen, jossa suunnitellaan vähän tallin joulujuhlia, niihinkään kun ei enää pitkä aika ole! Perjantaina taas vaihteeksi tallille, tällä kertaa estevalmennukseen Hillalla. Siitä onkin jo melkein kuukausi kun oon Hilleri-neidillä viimeksi hypännyt.. Viime valkussahan tosiaan kun menin Wilmalla H:n saikun takia. Lauantaina käydään Virroilla moikkaamassa mummua ja pappaa, koska sunnuntaina ei ehditä. Tän viikon viimeinen päivähän on isänpäivä, mutta mullapas on silloin kisat, joten tallilla menee sekin päivä. Tällä kertaa olis vuorossa koulukisat, oon ilmoittautunu Konstalla luokkaan helppo B. Tänään vilkaisin rataa ensimmäisen kerran, ja vaikka pienen hetken panikoinkin (rata näytti jotenkin niin vaikealta muistaa), opin sen kahdella lukukerralla :D Nyt rata menee vaikka väärinpäin lueteltuna.

Viime sunnuntaina olin Niihamassa kuvaamassa kansallisia estekisoja ja sain tänään vihdoinkin siirrettyä kuvat koneelle. Oon tosi ahkera, ja teen tänään vielä kolmannen postauksen, lisäilen meinaa kuvia kisoista!

2 kommenttia:

Matsku kirjoitti...

Hahahhaha mäki opin sen pienen panikoinnin jälkeen kahella kerralla!! :D millanen se anne oli? Niiku vähän enemmän kerrottuna ku et tosi kiva :p

henna kirjoitti...

Matsu > :D No enpä mä nyt sillä kauhean kauaa ehtiny mennä, mut vaikutti herkältä ja reippaalta, ois kiva mennä sillä joskus ihan kunnolla :)