10. marraskuuta 2013

Koulukisat

Tää päivä tosiaan menikin sitten Vahannassa seuran koulukisoissa. En odottanut päivältä (ja varsinkaan mun kilpailusuoritukselta) paljoa; lähinnä että muistan radan. Tosin Jennan kanssa sovittiin, että ihan sama muistetaanko edes rataa kunhan vain hengitetään ja hymyillään! Ja mä jopa muistin aina välillä hymyillä, tosin yksikään noista irvistyksistä ei varmaankaan päätynyt kameralle, harmi.

Helpossa B:ssä oli yhteensä 12 ratsukkoa, ja me lähdettiin luokassa toisiksi vikoina. Lisäksi Konsta oli ennen mua jo mennyt kerran tuon meidän radan sekä kerran helpon A:n, joten verkkasin tosi lyhyesti. Lähinnä vain hevosta avuille ja vähän tuntumaa siitä että millaisella tuulella se on.

Rata itsessään meni yksinkertaisesti hyvin, kertaakaan en ole koulukisojen jälkeen tullut radalta noin tyytyväisenä! Ensimmäistä kertaa myös saatoin oikeasti rentoutua ja nauttia suorituksesta, yleensä mun noi kouluratsut kun ovat tuppaantuneet olemaan hieman sekopäitä... Konsta kuitenkin teki hienosti kaiken mitä pyysin <3 Aavistuksen verran se oli pohkeen takana, eikä keskiaskellajit sitten lähteneet ihan kunnolla, mutta yritystä sentään oli! Saatiin aika tasaisesti keskivaiheen numeroita, lähinnä 6.5-7. Keskiraveista tuli molemmista 4.5 ja kolmikaarisesta 7.5, siinä olikin ne ääripään numerot.

Alakertaan saatiin tällaisia numeroita ja kommentteja:
Askellajit: 7, irtonainen
Lennokkuus: 6
Kuuliaisuus: 5.5, hyvä muoto, pientä rikkoa
Ratsastajan asento, istunta ja apujenkäytön moitteettomuus: 7, hyvät kädet
Oikeiden teiden seuraaminen: 6

Olen siis ihan supertyytyväinen! Lopullinen tulos oli 61,80% ja sijoitus 4/12! Radasta on muuten myös video, lisäilen sen tänne kunhan Jenna lähettää.









loppuun vielä hieno kuva Immistä ja Matsusta!

3 kommenttia:

iida kirjoitti...

Sä näytät tuolla Konstan selässä niin pieneltä :D

Matsku kirjoitti...

Oi ihanaa henna kun laitoit ton niin kauniin kuvan musta ja immistä!<3

henna kirjoitti...

Iida > haha, jeb :D
Matsku > ole hyvä<3