17. maaliskuuta 2011

laiskaa bloggaajaa vituttaa.

koulua ja ratsastus. koulua. koulua ja reenit. koulua. koulua ja reenit.

On ollu aika pirun kiire koko viikon + sama juttu viime viikon kans. Tänää sit ehdin vihdoin tulla kirjustelemaan. Kohta onki taas koeviikko ja pitäis tehdä lopputyöt mm. journalismi- ja valokuvauskursseille. Ainii, ja videoon kans. Ainoostaan tosta valokuvauksesta ollaan saatu lopputyön aiheet, se on paaaaaljon pienempi ku oletin :) Elikkäs tehtävät näytti tältä:



Huomenna tai sunnuntaina alotan, ku on reenit. Niistä saakin noit liikekuvia hyvin. Ja ke lähen jonnekki Ylöjärven perämettiin kuvaamaan Elsua, anteeks Elisaa (se vihaa ku sitä sanoo elsuks ^^) sen kameral :D Kattoo ny minne päädyn, johonki mettään ja susien syömäks..

Siinä oliki se kiva osuus. Iskä on luvannu hommata mulle jostai kaupasta kesätöitä, kauppias ku iteki on. No sain tänää mahtavan idean: se kun ei suostu ostaa mulle kameraa, ni lupasin maksaa rahat takasi heti kesätöide jälkee. Joo, oishan mulla ny kesätöitä tarjolla, Hervannassa! (se ny on muutenki iha läppä paikka :'D) Mutta siis pointti on se, että siel pitäis olla joka aamu viimestään puol seiska, eli joutuisin lähtee kotoo joskus puol kuus > herätys joka aamu 4:30! NO WAY! Eli kattoo ny meenkö -.-
Ja ongelmana täs on viel se, et mulla ois ens jaksos valokuvauksen 2. kurssi, jonne tarvisin sen paremman kameran. Ja jos en saa kesätöitä > en saa kameraa > en voi suorittaa kurssia tänä vuon, enkä välttis ens vuonnakaa ku muute kurssei o liikaa > en pääse lukioo läpi, ku viestinnän kurssei pitää olla tietty määrä. Vittu sanon minä.

Aah, kohta alkaa House <3
Kiitos hyvistä ruokakeskusteluista Annu, Elli, Sanni, Jenna, Sandra ja Vilma! :D Jenna on lähös jossai vaihees Lontoosee tai jonnekki, ja värväs Ellin mukaansa, ku tarvii sinne kaverin et porukat päästää. Alettii sit Annun kans miettii oisko aika helmee jos meki voitais vaa lähtee ulkomaille ilma porukoit. Ei kyl mul ainakaa suostuis, paitti Thaimaaseen, päästää :D Tosin lupashan ne tos -09 et saan mennä taikkulaan jonku kaverin kans ku täytän 17. En sit tie oliks ne tosissaan, tai muistaako ne ees sitä, oli meinaa uudenvuoden aatto ja kello puol 1, kunto sen mukane myös niillä :'D
Katteltii sit loppuvälkkä lentojen hintoja koneelta ja todettii, et ehkä ei olla ny ihan heti lähös...

Jätän teiät ny ainaki hetkeks rauhaan, mut laittelen jossai vaihees kuvapostauksen noista valokuvauskurssin töistä :)

xx Heku

Ei kommentteja: