30. maaliskuuta 2011

Loukkaantumissaldo senku kasvaa

Tavanomaisesta poiketen tän päivän "onnettomuus" tapahtu koulussa. Se on taito nyrjäyttää ranteensa kun pelaa Facebookissa ja kääntää hiirtä sivusuunnassa. Jepjep, oon mestari <3 Jos mä haluisin olla täysin terve, mä en sais harrastaa mitään, en käydä koulua, en syödä tai ees hengittää (koska, kuten sanottu oon taitava, pystyn tukehtumaan jopa omaan hengitykseeni, nimim. koettu on :D) Ja nyt tulee upee lista:
- ratsastus: aivotärähdys x2, vasen nilkka murtunut, selkä venähtynyt ainaki 3krt, vasemmassa kädessä hiusmurtumia, nenässä hiusmurtuma, oikee käsivarsi venähtäny (sekä tietysti ne biljoonat mustelmat sun muut epävakavemmat)
- laskettelu: aivotärähdys, vasen olkapää venähtänyt, häntäluuhun hiusmurtuma
- futis: oikee reisi revähtäny x2 pahasti, molemmat nilkat nyrjähtäny miljoona kertaa, oikee ranne venähtäny (on muitaki, mut noi nyt tuli mieleen)
- koulu (sis. matkat, liikkatunnit, kaiken): oikee ranne venähtänyt pahasti, vasen reisi revähtäny, nilkat nyrjähtäny, vasemman käden keskariin hiusmurtuma

Kröhömn... Ei näin, musta ei kannata ottaa mallia :D Det är dum när du är kränkt och du kan inte göra ingenting. Nu jag måste tala/skriva massor av svenska därför att jag har svenska provet på fredag och jag vill ha gott betyg.

Eli suomeks sanottuna meillä alkaa koeviikko. Huomenna ois eka koepäivä, mutta mulla on pelkästään valmistava tunti. Ei toki turhaa raahautua kouluun keskellä päivää, istua siel tunnin ja lähtee takas kotiin.. Mutta aattelin olla ahkera ja mennä huomenna aamulla lenkille ennen sitä tuntia. Ei uskois musta! Pitää hehkuttaa sitä kaikille ja kaikkialla, oon meinaa yleensä ylilaiska, hyvä jos jaksan raahautua toho 200 metrin päähä ärrälle :D Kyl reeneihin ja tallille yms jaksaa mennä, mut sit ku on tollane joku turha ja tylsä ni blaaaah.


Huomenna on muute sit tyttöjenpäivä, joten muistakaahan kaikki tytöt laittaa jotain pinkkiä ylle, ihan mitä tahansa! Solmikaa vaikka joku pinkki lanka kätenne ympärille, jos ei muuta löydy. Myös liioittelu ja 'tuksuilu' on sallittua ;)

xx Heksu

ps. kuva on we♥it:stä!

Ei kommentteja: