29. maaliskuuta 2011

Tyyylsää..

Joomoi, tästä tulee tosi tylsä postaus :D Eilen oli ratsitunti ja menin Kirpulla. Se on sellanen siro risteytysheppa, aika reipas... Mentii koulua, vastataivutuksia, ja poni oli kiva nii kaua ku pysyttii käynnis. No eivaa, oli se ravis ja laukaski kiva, mut kuumu vähän ja säikky joka ikistä minimaalista ääntä. Etenkin maneesin seinällä olevat kisatulokset, jotka liehu tuulessa, sai ponin iha tolaltaa. Siis hirveetä! Taivutukset meni kyl hyvin.

Pääsin kotiin vasta tossa puol kuuden maissa, ku videotunti vähän venähti. Sen piti loppua tos vartin yli neljä, mutta ku oli vika tunti ni katteltiin vähä noita kurssin tuotoksia. Nyt oon vaan pelaillu Faces kaikkii pelejä, kattellu tv:tä ja kaikkee muuta turhaa :D

Höttönetissä on blogiarvosteluissa kommentoitu et kirjotan liikaa.. Kyllähän tota tekstiä aina välillä tuppaa tulemaan, ku tykkään kirjottamisest :) Mutta tää oli nyt vaan tällane ylitylsä, lyhyt ja turha pätkä mitä kukaan ei kuitenkaan jaksa lukea, saavatpahan noi lyhyiden tekstien kannattajat nauttia!

xx Hekukekuköhhölölööö

Ei kommentteja: