14. joulukuuta 2013

luukku 12: lempivaatteeni

Löydän erityisesti ulkomailta aina tosi paljon ihania vaatteita, ajoittain myös Suomesta. Ei varmaan yllätä siis, että lempikauppojani ovat Forever 21 ja New Yorker (joista jälkimmäinen onneksi löytyy nykyään myös täältä), myös Lefties kuuluu suosikkeihin.
Yleensä ostankin kaikki vaatteet ulkomailta; löytyy kivempia ja halvempia. Suomalaisista (ts. niistä joita täällä on) kaupoista eniten tulee ostettua vaatteita Gina Tricotista, ajoittain myös muista.

Kuulostaa ehkä tyhmältä, mutta ihastun aika helposti vaatteisiin. Monesti löydän jonkun paidan tai housut, jotka on aivan upeita mun mielestä, vaikkeivät ehkä olisikaan sitä "mun tyyliä" (mitä tyyliä muka?). Tän postauksen teko on vaikeaa, koska luen lähes puolet vaatekaappini paidoista lemppareikseni :D



 Yksi tämänhetkisistä suosikeistani (koska pöllö) <3 Tosiaan esittelin tämän jo muutama postaus sitten, löytyi siis Ideaparkin New Yorkerista, hintaa oli 10€. Sellanen ihanan kevyt päällä. Lisäksi tuo on suhteellisen väritön, joten menee oikeastaan kaikenlaisten vaatteiden kanssa. Kivan vivahteen tuo pöllössä käytetty sininen, ettei ole vain mustavalkoinen.




 Ja lisää jo esiteltyjä vaatteita, eli New Yorkerista ostettu tiikerineule. Aluksi en yhtään tykännyt, kun kokeilin, koska toi helma on tuollainen leveä. Sovittelin ja mietin ja pyörin ja loppujen lopuksi päädyin ostaan. Nyt se sitten kuuluukin lemppareihin! Ihanan neutraali, värien puolesta käy minkä tahansa housujen kanssa. Tiikeri on söpö, ja lisäksi tää on ihanan lämmin, vaikka näyttääkin ohuelta.





 Nämäkin New Yorkerista, eli metallinhohtoiset vihertävät farkut. Jännän väriset, eikä välttämättä ihan sitä mulle tyypillisintä tyyliä. Jotenkin kuitenkin tykästyin näihin ja päädyin sovittamaan. Näitähän tosiaan oli myös mustana ja punaisena, mutta itteäni viehätti eniten nimenomaan toi väri. Superkivat jalassa, kerrankin oikeasti istuvat farkut! Vielä eivät ole käyttöön päässeet, mutta eiköhän pian ole niidenkin aika ;)





 Punaiset ihanuusfarkut Seppälästä <3 Tarkoitus oli vain käydä nopeasti kaupassa vilkaisemassa koruvalikoimaa, mutta silmät sattuikin osumaan näihin. Punaisia farkkuja oon etsinyt jo muutaman vuoden, kunnes nää tuossa alkusyksystä löytyi. Jäljellä oli tasan kolmet; 36, 40 ja 42. En edes harkinnut, vaan nappasin samantien kokeiluun ja lähtivätkin sitten matkaan.





Heh, New Yorkerista tämäkin :D Ihanan värinen, tuollaista oon myös etsiskellyt jo jonkin aikaa. Todella monikäyttöinen; napit voi pitää kiinni tai auki, hihat tuolla lailla käärittynä tai sitten ihan pitkänä - ja jokaisella tavalla näyttää hyvältä! On sen verran kevyt, että lähtee myös Thaimaahan mukaan viileämpien päivien varalta.


Lemppareihin kuuluu näiden lisäksi yksi jo pari vuotta sitten Saksan New Yorkerista ostettu siniraitainen paita, mutta blogger ei anna lisätä sen kuvaa, joten se jäköön nyt välistä

Ei kommentteja: