23. helmikuuta 2014

Hyvänmielenviikko

Flunssasta huolimatta kulunut viikko on ollut tosi kiva. Ystävänpäivää en erityisemmin viettänyt, kavereilla oli menoa ja Aarne lähti leirille. Lauantaina kävin ratsastamassa Romin, josta tulikin jo postausta aiemmin.

Sunnuntaina (siis 16.2.) oli oikea soperponipäivä: lähdettiin Riikan kanssa tallikierrokselle klo 10 ja takaisin kotona olin kuuden jälkeen. Ensin Chrisulle sovittaan mahavyötä, sitten Romille. Ei ollut ihan paras mahdollinen päivä, ponia olisi kiinnostanut kaikki muu kuin työskentely. Ratsastelin sellaiset 45min, jonka jälkeen ponin hoito ja kiikutus takaisin ulos.
Matka jatkui kaupan kautta Vahantaan, jossa oli Christelin istuntatunti vuorossa. Olin toivonut Konstaa, mutta se vaihtui sitten Paavoon. Tallille tullessa kuitenkin todettiin että Paavolla on ähky, joten ratsuksi päätyi loppujen lopuksi Rosa. Tylsää sinänsä, kun en sillä ikinä muuten mene ja valkusta olisi ollut paljon enemmän hyötyä jos olisin saanut Paavon. No mutta tällaisille ei voi ikinä mitään, ja sain kyllä tosi paljon vinkkejä istunnan korjaamiseen! Valmentajan pyynnöstä en julkaise tunnista minkäänkaltaista materiaalia, mutta voin kyllä lämpimästi suositella kaikille!

Romi 16.2.
 Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä tallikierrosta jatkettiin vielä uudestaan Chrisun luo. Tällä kertaa ponille kärryt perään ja pelolle - minä ajajana! Oonhan mä aikoinaan ajanut hevosia paljonkin, mutta siitä on jo aikaa. Chrisu oli ihan supermukava ajettava, herkkä mutta kiltti. On se vaan niin loistoponi<3

Tässä välissä piti kaivaa kalenteri esille, että muistaa kaiken viikon aikana tapahtuneen :D

Maanantai meni flunssan kynsissä ja katselemalla Aarnen kanssa Salaisia kansioita. Tiistaina jatkui sama, tosin lisäksi oli ratsitunti. Maanantain Romeilun olin perunut nuhan takia, mutta seuraavana päivänä oli sen verran parempi olo että päätin mennä tunnille.
Ratsuna oli Hilla ja aiheena puomit, en tuolla ponineidillä olekaan mennyt sitten katastrofivalkun. Oli ihan kivaa, mutta kun hevonen ei luota ratsastajaan eikä ratsastaja hevoseen, niin ei mitään huippufiiliksiä koettu.

Torstaina oli eka fysioterapiakäynti. Terapeutti katsoi vähän jalkojen asentoja ym ja tehtiin muutamia harjoitteita. Huvittavaa kun tuntui ettei edes reenattu paljoa, mutta silti polvi oli harjoitusten jälkeen yhtä kipeä kuin tunnin juoksulenkin jälkeen kovalla alustalla :D Nyt vain pitäisi sitten muistaa tehdä noita harjoituksia. Laitettiin polveen myös kinesioteippi yhdellä tavalla, seuraavalla käynnillä koitetaan toista tapaa.

Perjantaipäivä vietettiin Aarnen kanssa vaihteeksi löhöillen, mutta illemmalla lähdin Riikan mukana tallille pitään sille tuntia. Päästettiin Chrisu kentälle vapaaksi ratsastuksen ajaksi, ja hölmö poni seurasi mua kun siirtelin tötteröitä ja tolppia! Ihana murunen<3 Tosin vähän ajan päästä se alkoi esittää kauhukakarapuoltaan ja yritti kovasti terrorisoida mun tehtävää menemällä keskelle rataa seisomaan tai siirtämällä puomia. Piti sitten ottaa pieni tuholaiseläin kiinni ja se seisoikin kiinnioton jälkeen tyynesti paikoillaan mun vieressä.
Tallilta päästyä pikainen itsensä kuntoonlaitto ja ruoka ja bussilla keskustaan Bändärin avajaisiin. Paikalla oli Aarne ja muutamia sen kavereita, keiden kanssa oon aika usein ollut baarissa. Oli kivaa, vaikkei kauhean pitkään siellä oltukaan. Aarne nimittäin lähti lauantaiaamuna Viroon ja hyvästeltiin sitten jo perjantaina.

Eilen ja tänään olin taas vaihteeksi Romilla ratsastelemassa. Ei tehty ihmeempiä, ponin omistaja oli mukana ja kävi myös itse vähän aikaa selässä. Kyllä se niin vaan ton ratsastettavuuteen vaikuttaa kun sen oma mamma menee, liikkuu paljon kivemmin!

Ensi viikolla luvassa ratsastusta, ratsastusta ja ratsastusta. No, on siellä myös toinen fysioterapiakäynti ja mummulassa vierailu. Mutta tiistaina oman vakkaritunnin lisäksi menen Matsun tilalle valkkuun, ke ja to on Romi, pe taas valkku (ellei Matsu mene mun tilalla, en ole ihan selvillä tilanteesta) ja viikonloppuna pitäisi taas Romia liikuttaa. Siinäpä se hiihtoloma menee heppaillessa :D

on mulla komea ratsastettava :D


Ei kommentteja: