15. helmikuuta 2014

Romiratsastus kuvina

Oonpas nyt ollu ahkera postailija :D Toisaalta, nyt kerrankin on kirjoitettavaa!

rapsraps. se tykkäs turvan rapsuttamisesta!






ponin asenne vyön kiristämiseen




alkutyöskentelyä käynnissä

venyyvenyy!





voi kun saisi tuon istunnan kuntoon...

(me ollaan olevinamme menossa pohkeenväistöä)

hienoin <3

meidän tyyli peruuttaa :D
loppuravailua

viereisellä pellolla meni heppa, hurjaa! (yritän poistaa roskaa romin korvasta)


Lyhyt kuvailu vielä sanoin tähän loppuun. Eli koska kenttä ei nyt ole missään maailman parhaassa kunnossa tän sään takia, pystytään työskenteleen vain käynnissä ja ravissa. Alkuverkkojen jälkeen teinkin sitten paljon siirtymisiä, koska Romi oli alussa vähän pohkeen takana. Reenattiin myös peruutuksia ja väistöjä, mitä se ei vielä täysin haltsaa. Ensimmäisellä peruutuskerralla Riikka tuli vähän edestä avittamaan painamalla ryntäistä taaksepäin, mutta loppuratsastuksesta tehtiin itsenämme jo hienoja 4 askeleen peruutuksia!
Väistöissä oli tällä kertaa enemmän hankaluuksia. R väistää aina pari askelta hienosti, jonka jälkeen menee mutkalle ja puskee pohjetta vasten. Käänsin sen keskihalkaisijalle, josta aina parin väistöaskeleen jälkeen suoristus ja taas väistöä kunnes päästiin uralle.

Päivän pelonaihe tällä kertaa oli eräs viereisellä pellolla juoksutettava hevonen. Sitä piti oikein pitkäksi ajaksi jäädä tuijottamaan pää ylhäällä, eikä uskaltanut liikkua mihinkään. Tässä välissä otin loppuraveja, ja Romin keskittyminen kyllä huiteli ihan siellä pellon puolella, vilkuili sinne vain koko ajan. Päädyttiin tekemään vain pari ympyrää toisessa päässä kenttää ennen loppukäyntejä, kun ponia ei oikein kiinnostanut enää :D

Ei kommentteja: